Motociclismo
»
»
»
»
»
»
MOTOR | El valencià Héctor Barberá, detingut després de donar positiu en un control d’alcoholèmia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOR | El valencià Héctor Barberá, detingut després de donar positiu en un control d’alcoholèmia

El valencià Héctor Barberá va ser detingut anit després de donar positiu en un control d’alcoholèmia en la ciutat de València i serà jutjat demà per un delicte contra la seguretat vial.

El pilot de Moto2 va ser sorprès per l’Avinguda Balears mentre conduïa el seu Audi R6 i va rebre l’alt dels agents. Després de sotmetre’s al control d’alcohol va donar 0,67 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, quan el màxim permès és 0.60 mil·ligrams, i els agents de seguretat van procedir a detenir-li i a traslladar-li a l’Avinguda del Cid, on se situa la central de la Policia Local.

Els fets, que van transcórrer a altes hores de la matinada, han sorprès al món del motor ja que no és la primera vegada que Héctor Barberá és detingut per problemes relacionats amb la seguretat vial. En 2012 la Policia Local també ho va detenir per donar positiu en un altre control d’alcoholèmia, saltar-se diversos semàfors en roig i circular per les avingudes de València sobrepassant la velocitat permesa i en 2014 va ser detingut per conduir amb el permís de conduir retirat.

A més, el pilot de Dos Aguas s’ha vist implicat en altres escàndols. En 2013 va ser condemnat a sis mesos de presó -que van acabar sent treballs socials- per maltractament de gènere.

Foto: @pons_racing

Categorías Motociclismo