Motociclismo
»
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Presentat l’espectacular cartell del Gran Premi del Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

MOTOCICLISME | Presentat l’espectacular cartell del Gran Premi del Circuit Ricardo Tormo

Dimarts passar va tindre lloc la presentació del cartell promocional del Gran Premi del Circuit Ricardo Tormo que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de novembre. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

L’esdeveniment va ser celebrat en Canals, en la comarca de La Costera, i va a comptar amb la presència de Josep Miquel Moya i quatre pilots valencians que competixen en les categories de Moto 2 i Moto 3. Moya, junt amb els pilots involucrats en el certamen, van fer públic el cartell de la veintena edició del Gran Premi, on els propis aficionats al motor van poder triar entre les tres opcions al cartell.

Tots ells tenen com a protagonista a Dani Pedrosa, pilot que deixarà el motociclisme després del Gran Premi de la Comunitat Valenciana i després de vint-i-dos anys lligar al motor. El pilot català rebrà l’homenatge de l’organització i entrarà en la llista de pilots MotoGP Legend.

L’opció triada pels fanàtics al motor va ser la ‘C’

Ple absolut en la carrera que tanca l’any

Des de l’organització es preveu que en les poques setmanes que resten per a l’últim Gran Premi de motociclisme es venguen les últimes entrades, ja que fins al moment es porten venudes més de 118.000 entrades i tan sols falten 2.000 per a completar l’aforament del circuit.

Optimisme en els pilots valencians

Els pilots valencians, Jorge Navarro, Iker Lecuona, Vicente Pérez i Jaume Masià són optimistes de cara a l’últim Gran Premi de l’any on corren a casa junt amb la seua afició. Este últim, el més jove dels quatre, correrà per primera vegada en terres valencianes i espera oferir a la seua gent el millor d’ell.

Categorías Motociclismo