Motociclismo
»
»
»
»
»
»
MOTOCLICISME | L’última prova del FIM CEV Repsol aterra en el Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCLICISME | L’última prova del FIM CEV Repsol aterra en el Circuit Ricardo Tormo

El Circuit Ricardo Tormo s’està delectant a acomiadar la temporada. Amb la febre encara del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana 2018 del cap de setmana passat, on el valencià Iker Lecuona va aconseguir el seu primer podi en Moto2 i el també valencià Jaume Masià es va proclamar “Rookie de l’any” en Moto3, l’emoció segueix viva.

El cap de setmana vinent, els dies 24 i 25 de novembre, se celebrarà l’última cita de la campanya del FIM CEV Repsol. Un prestigiós torneig que s’ha consagrat com l’avantsala per arribar al Mundial i en la qual es decidiran els títols tant de la European Talent Cup (ETC) i de la European Kawasaki Z Cup.

L’entrada per a tots dos dies serà completament gratuïta.

Mundial Júnior de Moto3

El títol de campió del Món d’aquesta categoria, que es dilucidarà en el Circuit Ricardo Tormo en uns dies, està entre Raúl Fernández (Ángel Nieto Team) i Manuel Pagliani (Leopard Junior Team). El pilot italià, que no participarà, serà una de les absències del FIM CEV Repsol de València.

Campionat d’Europa de Moto2

El pilot Jesko Raffin, del Swiss Innovate Investors, arriba ja a València com a flamant campió d’Europa de Moto2. Encara que Raffin es va alçar amb el títol a la fi del mes d’octubre després de vèncer l’el Circuit d’Albacete, promet d’igual forma espectacle a Xest.

Horaris

El dissabte 24 de novembre tindran lloc les sessions classificatòries de les quatre categories: Mundial Júnior de Moto3, Campionat d’Europa de Moto2, European Talent Cup i Kawasaki Z Cup. La jornada sabatina s’emprendrà a les 08:45 amb unes sessions que duraran fins a les 16:05 hores de la vesprada. A les 17:10 hores se celebrarà la primera carrera de la European Talent Cup.

El diumenge 25 de novembre serà el de les carreres. La jornada dominical, decisiva, ens oferirà dues carreres de Moto2 i altres dues de Moto3, i una sola tant de l’ETC i de la EuropeanKawasaki Z Cup. A les 8:45 serà el torn dels warmups i a les 11:00 hores de la primera carrera de Moto3. L’última prova del dia serà la de la European Kawasaki Z Cup, que es correrà a les 15:00, abans de realitzar-se la foto oficial de tots els campions a la recta del Circuit.

Categorías Motociclismo