Motociclismo
»
»
»
»
»
RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda, campió de la 1ª etapa del Dakar 2019 en motos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RAL·LI | El castellonenc Joan Barreda, campió de la 1ª etapa del Dakar 2019 en motos

El ral·li més dur del món ja ha començat. La primera etapa del Dakar 2019, que per primera vegada en la seva història se celebrarà en un només país, ha deixat grans notícies per a la Comunitat Valenciana. El castellonenc Joan Barreda s’ha imposat en motos. Fotografies: Joan Barreda.

El pilot d’Honda va vèncer en una primera etapa de 84 quilòmetres cronometrats, disputada entre les ciutats de Lima i Pisco, en protagonitzar un temps de 57 minuts i 36 segons. Un crono que ho situa líder provisional de la general i pel que sortirà primer en la segona etapa del Dakar 2019.

Joan Barreda ha guanyat la 1ª etapa amb un temps de 57 minuts i 36 segons.

El xilè Pablo Quintanilla (Husqvarna) i l’estatunidenc Ricky Brabec (Honda) van completar el podi en segon i tercer lloc respectivament. Mentre que a Quintanilla Barreda li va treure 1 minut i 34 segons. a Brabec ho va avantatjar en 2 minuts i 52 segons.

El castellonenc serà la primera moto en graella en una segona etapa que transcorrerà entre Pisco i Sant Joan de Marcona i en la qual les motos sortiran per darrere dels cotxes, un avantatge en la carrera que d’assegurança que sabrà aprofitar el d’Honda.

Pablo Quintanilla i Ricky Brabec van ser segon i tercer respectivament.

Barreda, qui afronta la seua novena edició, es va mostrar satisfet amb el treball realitzat encara que va fer una crida a la calma: “Fer un bon dia és positiu, però falta moltíssim. Demà comencem de zero”.

“Falta moltíssim. Demà comencem de zero”, va declarar.

https://golsmedia.com/ral%C2%B7li-cinc-pilots-valencians-a-la-conquesta-del-dakar-2019/

Categorías MotociclismoMotor