»
»
»
MOTOCICLISME | Així arriben els valencians a la cita mundialista del GP d’Argetina

Este cap de setmana es disputa la segona prova del mundial de motociclisme en el circuit de Termas de Rio Hondo. Després de la parada posterior al GP de Qatar, els pilots valencians de les categories de Moto3 i Moto2 es troben preparats per a la carrera argentina. Foto: MotoGP.

Moto3

Arón Canet, Sergio García, Jaume Masiá y Vicente Pérez seran els representants valencians d’esta categoria.

Arón Canet, que va aconseguir una tercera posició a Qatar, lluitarà per obtindre els màxims punts possibles de cara al campionat. La passada temporada va finalitzar la carrera en segona posició per darrere de Marco Bezzecchi, per la qual cosa enguany és el pilot a seguir en la carrera.

Jaume Masiá, no va aconseguir puntuar la temporada passada en este gran premi. A pesar d’això, va aconseguir ser el rookie de l’any. Esta temporada no comença de la millor manera per a l’algemesinense, que no va aconseguir puntuar a Qatar, però lluitarà per sumar punts per a la classificació final.

Sergio García debutará en el GP de Argentina

Sergio García complia els setze anys fa menys d’una setmana, per la qual cosa ja podrem disfrutar del pilot borrianenc per primera vegada en la graella de Termas de Rio Hondo.

Vicente Pérez també complix la seua primera temporada completa enguany. El pilot de cullera viatjarà per priemera vegada al circuit argentí.

L’Ángel Nieto Team, representat per Albert Arenas i Raúl Fernandez, també viatja a argentina. L’equip ha patit una baixa d’última hora després d’informar que Albert Arenas havia patit una lesió mentres que eixia a rodar amb la seua bicicleta. Esta baixa serà suplida amb l’arribada d’Aleix Viu, un pilot que disputa esta temporada el Mundial Júnior amb l’equip valencià. Per la seua banda, Raúl Fernández afrontarà la seua primera carrera en Termas de Rio Hondo.

Moto2

Los dos valencians de la categoria intermèdia no van tindre els resultats esperats en el circuit qatarí, que donava inici a la temporada. Jorge Navarro i Iker Lecuona intentaran lloc per sumar els primers punts de la temporada en el circuit argentino.

Jorge Navarro porta ja dos temporades en Moto2, en la primera temporada va aconseguir els seus primers punts en la categoria en este circuit finalitzant en 15º posició. La temporada passada no va aconseguir puntuar en esta carrera.

Iker Lecuona que va complir la passada campanya la seua primera temporada completa, va finalitzar la carrera en 11é posició sumant 5 punts al seu casillero.

El Ángel Nieto Team, representat per Xavi Cardelús i Jake Dixon en esta categoria, disputarà la carrera en argentina. Ambdós pilots disputaran este gran premi per primera vez.

Horarios

La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 17:00 hora espanyola i tindrà una duració de 21 voltes. La carrera de Moto2 començarà a les 18:20h hora espanyola i tindrà 23 voltes. Finalment, la carrera de la categoria reina, MotoGP, serà a les 20:00h hora espanyola i tindrà una duració de 25 voltes.