Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Jaume Masiá gana en Argentina la seua primera carrera en el mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Jaume Masiá gana en el GP de Termas

MOTOCICLISME | Jaume Masiá gana en Argentina la seua primera carrera en el mundial

Este cap de setmana es disputava la segona prova del mundial de motociclisme en el circuit de Termas de Rio Hondo. Com aunciarem en la prèvia d’este GP, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dos en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a l’Ángel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Masiá va començar el cap de setmana aconseguint la pole, una pole molt lluitada després del difícil començament de temporada que estava tenint. «Estic molt content, hem treballat molt be tot el cap de setmana i m’he trobat molt còmode amb la moto i la pista, tot molt diferent de Qatar», declarava el jove d’Algemesí.

Les coses no van ser tan fàcils per a Masiá, que este matí ha tingut una difícil caiguda durant els Warm ups després d’un toc amb Sergio García, ambdós valencians. García per la seua banda era el pilot pitjor parat d’esta acció, que ha acabat en l’hospital de Termas on li han diagnosticat un traumatisme crani-encefàlic, per la qual cosa el pilot de Borriana era declarat no apte per a completar la seua primera carrera mundialista.

Sergio García no ha pogut participar en la seua primera carrera mundialista

Por la seua part, Arón Canet completava la primera línia de graella eixint des de la segona posició. Vicente Pérez eixiria dihuité. Els pilots de l’Ángel Nieto Team, Raúl Fernández i Aleix Viu, han iniciat la carrera des de la 10º i 25º posició respectivament.

Masiá començava amb una mala eixida en què quasi se n’anava al verd en plena recta, per la seua banda, Canet aprofitava l’oportunitat i es col·locava en primera posició. Raúl Fernández, pilot de l’equip valencià, aconseguia una gran remuntada de 5 posicions en a penes unes curvas.

Las voltes van ser transcorrent amb un grup de fins a 20 pilots lluitant per la primera posició, liderat durant les primeres voltes per Canet i Masiá. Al final d’este grup de pilots trobàvem també Vicente Pérez. El poleman tenia ordes d’equip per a llegir la carrera d’una forma diferent de l’habitual per a l’algemesinense, amb un transcurs molt més conservador.

Carrera molt difícil amb fins a 20 pilots lluitant per la victoria

A nou voltes per al final, hi havia una caiguda de 3 pilots que obria un poc el grup i Canet aprofitava per a posar-se líder. Masiá, per la seua banda, es quedava despenjat en el segon grup. Sense moltes dificultats, els pilots del grup perseguidor aconseguien reduir estes distàncies per a eliminar el buit amb els líderes.

A 7 voltes per al final, Vicente Pérez patia un high side important que li deixava fora de carrera. Mentres que Canet continuava liderant, Masiá començava el seu «operació remuntada».

Tres voltes finals d’infart. Molts moviments en la davantera de la carrera amb Masiá molt agressiu que a poques corbes del final aconseguia col·locar-se en primera posició fins a passar per davall de la bandera a cuadres.

Masiá aconseguix la primera victòria de la seua vida en el mundial

Masiá celebrava el primer podi i victòria de la seua vida entre abraços i llàgrimes de felicitat amb el seu equip. El jove pilot de 18 anys es convertix en el primer pilot a guanyar eixint des de la pole en el circuit de Termas de Rio Hondo. Des del 27 d’agost de 2017 (victòria de Canet en Silverstone) un pilot valencià no guanyava en el mundial.

La cara oposada de la moneda va ser per a Canet que, a pesar de liderar gran part de la carrera, finalitzava en 12º posició. Raúl Fernández acabava en 15º posició i Aleix Viu en 19º.

Moto2

En la categoria intermèdia, Jorge Navarro era el valencià millor classificat en graella. Eixia des de l’onzena posició. Per la seua banda Iker Lecuona eixiria des de la quinta línia de graella, des de la 15º posició. Dixon i Cardelús partirien des de la 27º i 31º posició de graella respectivament.

Lecuona aconseguia una molt bona eixida aprofitant els primers compassos de carrera per a avançar a diversos pilots. Després d’una important remuntada rodat en quinta posició, Iker aprofitava un error d’un altre pilot per a col·locar-se quart a dos voltes del final. Aconseguint 13 punts per a la seua casiller.

Gran remuntada de Lecuona que finalitza en 4º posició

Per la seua part, Jorge Navarro va fer una carrera molt constant entre la 8º i 11º posició, aconseguint una octava posició final. Los pilots de l’Ángel Nieto Team, Jake Dixon i Xavier Cardelús finalitzen la carrera en 17º i 21º posició respectivament.

La pròxima carrera del mundial de motociclisme serà el 14 d’Abril en Austin, Texas. Dins de dos caps de setmana, els valencians tornaran a lluitar per grans resultats en el GP de Las Américas.

Categorías MotociclismoMotor