Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Masiá i Canet llestos per a lluitar pel lideratge en el mundial de Xerés

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Arón Canet Jerez

MOTOCICLISME | Masiá i Canet llestos per a lluitar pel lideratge en el mundial de Xerés

Este cap de setmana es disputa la quarta prova del mundial de motociclisme en el circuit de Jerez-Ángel Nieto, la primera que es disputa a Europa esta temporada. El circuit gadità acollirà les carreres de Moto3, Moto2 i MotoGP a l’espera de fer sonar l’himne nacional en cada una de les categories. Foto: MotoGP.

Moto3

En la categoria inferior trobem dos valencians al capdavant de la classificació, Masiá i Canet competiran per eixir líders de la cita gaditana. Ambdós es troben empatats a 45 punts en la general. Masiá completa la seua segona temporada completa en el mundial, mentres que Canet ja porta quatre temporades en Moto3.

La primera victòria mundialista de Canet va arribar en 2017 en este mateix circuit, per la qual cosa este cap de setmana no li posarà les coses fàcils a Masiá i intentarà sumar els 25 punts per a col·locar-se per davant de l’algemesinense.

Canet ja va aconseguir la victòria en el circuit gadità en 2017

Por la seua part Vicente Pérez acudirà a Xerés per per segona vegada en el mundial de motociclisme, on en 2017 va realitzar el seu segon wild card, però es va tindre que retirar.

Sergio García participarà per primera vegada en este traçat. Circuit en què compte ja amb experiència en el més alt del podi, va aconseguir la primera posició en la segona carrera del FIM CEV Repsol l’any passat.

El Ángel Nieto Team es veurà representat per Raúl Fernández i per Albert Arenas, acabat de recuperar de la lesió.

Moto2

En la categoria intermèdia Jorge Navarro i Iker Lecuona barallaran en el circuit de casa per aconseguir els millors resultats possibles. Circuit en què els valencians no han tingut la sort del seu costat les temporades pasades.

El millor resultat de Navarro en este circuit és una dotzena posició en Moto2, mentres que en el seu pas per Moto3 va aconseguir una quarta posició l’any que va finalitzar tercer.

Pasini substituirà Dixon en l’Ángel Nieto Team

Iker Lecuona té en el seu caseller una novena posició com millor resultat en el Circuit de Jerez.

El Ángel Nieto Team es veurà representat per Xavi Cardelús i per l’experimentat Mattia Pasini, substitut de Jake Dixon que es troba en període de recuperació després de la lesió d’Austin.

Horaris

La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 11:00 hora espanyola i tindrà una duració de 22 voltes. La carrera de Moto2 començarà a les 12:20 hora espanyola i tindrà 23 voltes. Finalment, la carrera de la categoria reina, MotoGP, serà a les 14:00 hora espanyola i tindrà una duració de 25 voltes.

Categorías MotociclismoMotor