Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Coneix les primeres novetats de la futura MotoGP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCICLISME | Coneix les primeres novetats de la futura MotoGP

Dorna està estudiant el futur del Mundial. Entre aquestes idees es troba aconseguir la celebració de 22 grans premis per temporada. A més d’incloure al calendari la cita de Kymiring, el Brasil, Mèxic o Indonèsia també sonen per al futur de MotoGP.

Europa ha deixat de ser el principal mercat dels fabricants, per la qual cosa s’ha pensat en una expansió intercontinental que pretén tindre com a resultat l’atracció del publique occidental.

Els equips més humils patiran econòmicament

El campionat eixiria beneficiat econòmicament, però els equips més humils patirien econòmicament per costejar els desplaçaments. A més, com es reduirien les dates dels test hivernals això no ajudaria a mantindre i assegurar una condició física excepcional.

El nombre de participants serà fins a 24 en la categoria reina cada equip comptaria amb una estructura oficial i una altra satèl·lit.

El nombre de participants serà fins a 24

Finalment, per a millorar l’espectacle, la intenció és limitar el desenvolupament de les estructures per a reduir els costos i per tant, continuar fomentant la igualtat d’un campionat.

Categorías MotociclismoMotor