Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Granado guanya la primera carrera de la història del mundial de MotoE

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOCICLISME | Granado guanya la primera carrera de la història del mundial de MotoE

Aquesta setmana es produiria la primera jornada de test amb simulació de carrera per a la Copa del Món de MotoE al Circuit Ricardo Tormo de Chest.

Després de la jornada de dilluns on el valencià Héctor Garzó liderava la classificació final, el dissabte es va produir la pole. El valencià era clarament superior als altres i obtenia la primera pole de la història de la categoria.

En la primera línia d’eixida li acompanyarien el brasiler Eric Granado i el finlandés Niki Tuuli. Els pilots de l’Àngel Nieto Team, Nico Terol i María Herrera eixirien des de la sisena i setena posició respectivament.

El valencià Héctor Garzó va obtindre la primera pole de la història de la categoria

Carrera

La carrera s’ha produït aquest mateix matí a les nou, una hora en la qual l’asfalt no es trobava amb excessiva temperatura, la qual cosa vindria millor a les motos. Finalment, Eric Granado va ser el vencedor de la prova, seguit d’Héctor Garzó i Niki Tuuli.

El valencià i el brasiler van tindre una bonica disputa que es va saldar amb un avançament de Granado en l’última volta, fins al moment Garzó havia liderat tota la carrera.

Héctor Garzó, segon, va meréixer la victòria després de liderar tota la carrera

Nico Terol va acabar quart a les portes del podi, el pilot campió del món de 125cc en 2011 aconseguia una impressionant eixida. Per part seua, María Herrera va finalitzar dosena a causa d’una mala eixida que el va obligar a remuntar posicions. No van esdevindre incidents importants en carrera sol la retirada de Randy De Puniet en la primera volta.

Ara només queda esperar a la carrera de Sachsenring en territori Alemany per a afrontar la primera carrera puntuable del campionat. Aquesta cita tindrà lloc el 7 de juliol.

La primera carrera puntuable serà a Sachsenring el 7 de juliol

Categorías MotociclismoMotor
Salir de la versión móvil