Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Arón Canet, a la recerca dels 25 punts de Assen per a ser més líder de Moto3

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

MOTOCICLISME | Arón Canet, a la recerca dels 25 punts de Assen per a ser més líder de Moto3

Aquest cap de setmana es disputa la huitena prova del Mundial de motociclisme, la cinquena en territori europeu. El Campionat del Món arriba al Circuit de Assen i amb ell, pilots valencians dels quals estarem molt pendents. Els valencians ja van aconseguir grans resultats en la passada cita. Foto: Motogp.

Moto3

En la categoria xicoteta, Arón Canet arranca el cap de setmana com a líder amb vint-i-tres punts d’avantatge sobre el segon classificat Lorenzo Dalla Porta. El valencià tractarà d’aconseguir els màxims punts possibles de cara al campionat per a continuar augmentant la distància que va sumar en l’anterior cita.

Per part seua, Jaume Masiá, es manté en la cinquena posició a 38 punts de Canet. El algemesinense es va distanciar encara més del líder després de la caiguda a Montmeló.

Arón Canet és líder de Moto3, Jaume Masiá cinqué a 38 punts.

Sergio García afronten aquesta carrera amb ganes de continuar sumant punts. Per part seua, Vicente Pérez ha anunciat aquesta setmana la seua no continuïtat amb el Fundació Andreas Pérez 77, i per tant, en el campionat del món, després de no obtindre els resultats esperats en el que portem de temporada. El de Cullera continua entrenant esperant una nova oportunitat.

En últim lloc, i no per això menys important, l’Àngel Nieto Team es veurà representat per Albert Arenas i Raúl Fernández.

Vicente Pérez abandona el Mundial.

Moto2

Jorge Navarro ostenta la tercera posició de la classificació pel que intentarà sumar els màxims punts possibles per a acostar-se a l’italià Lorenzo Baldassarri que ocupa la primera posició amb 111 punts. El valencià intentarà repetir el podi reeixit en l’anterior cita de Montmeló.

Per part seua, Iker Lecuona es troba en la catorzena posició en la taula amb 26 punts. Intentarà esprémer al màxim el seu KTM per a continuar sumant punts de cara al campionat. Per part seua, l’Àngel Nieto Team es veurà representat per Xavi Cardelús i  Jake Dixon.

Jorge Navarro es troba en la tercera posició en la general de Moto2.

Horaris

El diumenge 30 de juny es disputaran les carreres de les tres categories. La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 11:00 hora espanyola i tindrà una durada de 22 voltes. La carrera de Moto2 començarà a les 12:20 hora espanyola i tindrà 24 voltes. Finalment, la carrera de la categoria regna, MotoGP, serà a les 14.00 hora espanyola i tindrà una durada de 26 voltes.

Categorías MotociclismoMotor