Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Canet torna a perdre el lideratge després de la carrera de Spielberg

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCICLISME | Canet torna a perdre el lideratge després de la carrera de Spielberg

Aquest cap de setmana es disputava la onzena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Spielberg. Com anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3, dues en Moto2 i dues en MotoE. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

MotoE

La segona carrera de la història del campionat del món de motos elèctriques ha tingut lloc aquest cap de setmana en el traçat austríac.

El valencià Héctor Garzó feia una bona eixida que i se col·locava en la part davantera de la carrera. A poc a poc el grup va anar estirant-se i Garzó va quedar al grupo. El valencià no es va donar per vençut i va intentar anar a per la victòria. Finalment, el valencià es va anar al sòl.

Garzó va patir una caiguda.

Nico Terol va finalitzar la carrera en la catorzena posició. María Herrera, pilot de l’Àngel Nieto Team i companya de Terol, va aconseguir una setzena posició. 

Moto3

Carrera atípica de la categoria inferior en el Circuit de Spilberg, en petits grups i amb un lider clar fins l’ultima volta.

Arón Canet va estar desaparegut del grup de cap durant tota la carrera. El de Corbera que eixia des de la dihuitena posició de graella, va aconseguir remuntar fins a estar entre els deu pilots més ràpids. En canvi, Lorenzo Dalla Porta, el seu màxim competit pel títol i segon del mundial, ha estat rodant per davant durant tota la carrera. Canet volia quedar per davant d’ell per a mantenir el lideratge però no va poder ser. Canet va acabar la carrera en desena posició i Dalla Porta en la sisena. Pel que l’italià recupera el lideratge del mundial.

Canet torna a perdre el lideratge.

Per part seua, Jaume Masiá eixia des de la setena posició. La sort no li va acompanyar al algemesinense quan, en l’última volta es va anar al sòl quan estava intentant aconseguir una posició de podi. Sergio García, per la seua part, estava realitzant una bona carrera però va patir una caiguda. Albert Arenas, pilot de l’Àngel Nieto Team, va aconseguir una onzena posició i Raúl Fernández va patir una caiguda.

Moto2

Iker Lecuona feia una carrera conservadora. Va lluitar per estar davant, en canvi, va finalitzar la carrera en la huitena posició.

Navarro va tornar a pujar al podi.

Per part seua, Jorge Navarro va fer una bonica carrera remuntant a poc a poc fins a tal punt d’acabar en la tercera posició. El jove de la Pobla de Vallbona ha aconseguit el cinqué podi de la temporada.

Categorías MotociclismoMotor