Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Carlos Tatay, el primer valencià campió de la Red Bull Rookies Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
TATAY
Carlos Tatay es proclama campió de la Red bull Rookies Cup. Foto: RBRC.

MOTOCICLISME | Carlos Tatay, el primer valencià campió de la Red Bull Rookies Cup

Carlos Tatay es proclama campió de la Red bull Rookies Cup. Foto: RBRC.

El pilot valencià, Carlos Tatay, es va proclamar el diumenge com a campió de la Red Bull MotoGP Rookies Cup en el circuit de Misano. El tercer lloc li va servir per a arribar a l’última cita, amb doble carrera, en Motorland amb el títol en la seua butxaca.

La competició fins al moment només havia vist a un pilot espanyol proclamar-se campió d’aquesta. El madrileny Jorge Martín que actualment competeix amb moto2, i ara, Carlos Tatay. Una competició en la qual trobem a dos valencians, Tatay i el jove de Puçol, Álex Escrig, el qual completa aquesta mateixa temporada el seu primer any en aquesta competició.

En la Red Bull Rookies Cup competeixen dos valencians; Tatay i Escrig.

Des de l’inici de la temporada, el recorregut ha sigut quasi perfecte ja que de les deu carreres disputades, en nou ha estat en el podi. D’aquestes nou carreres quatre d’elles van ser victòries, amb tres segons llocs i dos tercers. En la carrera on va aconseguir el campionat va finalitzar en tercera posició, li van superar els espanyols Pedro Acosta i David Salvador.

Es va aconseguir també el primer triplet espanyol de la història en aquesta competició el mateix dia en què Tatay va aconseguir el campionat. Tatay va arribar de tornada al seu València natal, on li van fer una gran rebuda en l’aeroport de Manises. Aquest cap de setmana el valencià viatjarà a Motorland, Alcanyís per a disputar l’última cita amb màxima tranquil·litat.

Por Golsmedia