Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | L’equip Cuna de Campeones aconsegueix el títol de campió en el FIM CEV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Izan Guevara

MOTOCICLISME | L’equip Cuna de Campeones aconsegueix el títol de campió en el FIM CEV

Aquest cap de setmana tenia lloc el FIM CEV a Jerez, coincidint amb l’antepenúltima cita de la temporada. Allí, a més de la gran representació valenciana en totes les categories, l’equip Cuna de Campeones tenia opcions a aconseguir el títol de campió de la European Talent Cup de la mà d’Izan Guevara.

El mallorquí que corre amb l’equip valencià a l’ETC, ha aconseguit encadenar sis victòries seguides una cosa mai vista abans. El pilot s’ha coronat com a campió mancant dues carreres, una a Albacete i una altra en el Circuit de Xest. En la segona i tercera posició en la taula tenim altres dos pilots d’equips valencinans, David Alonso i Iván Ortolá, tots dos de l’Àngel Nieto Team.

Tres valencians lideren la clasificación de la ETC

En la categoria de Moto3 Tatay, qui recentment ha aconseguit el títol de la Redbull Rookies Cup, ha aconseguit la segona i tercera victòria de la temporada. El valencià ha aconseguit pujar pel cap alt alt del podi en les dos mangues del circuit de Jerez. Véiem també de nou en la pista a Vicente Pérez, pilot mundialista que finalment no va poder acabar la temporada amb l’equip, però el de Cullera no ha obtingut els resultats esperats en el Campionat del món Júnior.

Amb Moto2, el pilot que també competeix en MotoE, Héctor Garzó, va aconseguir sumar al seu caseller dues segones posicions que li serveixen per a continuar en la bona dinàmica mancant dues carreres en el Circuit d’Albacete i una a Xest. La pròxima cita d’aquesta competició serà a Albacete els dies 12-13 d’octubre.

Por Golsmedia