Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | El Ricardo Tormo presenta la 21 edició del Campionat del Món a Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

FMCV Cheste
Els pilots representants al costat del cartell aquest mateix matí. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

MOTOCICLISME | El Ricardo Tormo presenta la 21 edició del Campionat del Món a Xest

Els pilots representants al costat del cartell aquest mateix matí. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El circuit Ricardo Tormo ha presentat hui mateix el cartell oficial de la 21 edició del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. Un cartell que protagonitzen enguany Marc Márquez i Valentino Rossi en una competició virtual a la manera dels videojocs dels noranta, dècada en la qual es va inaugurar el circuit. Els afeccionats han triat aquest cartell, obra de l’agència valenciana Rodant, després d’un concurs en la web del Circuit en el qual han participat més de 4.000 persones.

L’acte ha comptat amb la presència del director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya; la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit; el director general del Circuit Gonzalo Gobert; així com els pilots Arón Canet, Jorge Navarro i Héctor Garzó. Tres valencians que competeixen amb Moto3, Moto2 i MotoE respectivament. En la foto apareix també Carlos Tatay, campió de la Redbull Rookies Cup.

Garzó té la possibilitat de convertir-se en el primer campió del món de MotoE en Xest

Gobert va avançar les novetats de la 21 edició del Gran Premi que passen per uns accessos renovats, millores en la zona d’acampada i, en el pla esportiu, la celebració per primera vegada de dues carreres de MotoE. La Copa del Món de Motos Elèctriques, que celebrarà carreres en la vesprada del dissabte i al matí del diumenge, decidirà el seu primer campió a Xest amb el valencià Héctor Garzó involucrat en la lluita pel títol.

El director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya, ha apostat per la continuïtat del Gran Premi de la Comunitat Valenciana en el calendari del Mundial. Després de la possibilitat parlada de la possible alternança entre els circuits de la península ibèrica a partir de 2022, el director general comenta: «València mereix estar sempre en el calendari. En aquests moments tenim signat fins a 2021, així que tenim dos anys per davant per a anar parlant».

 

Por Golsmedia