Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Héctor Garzó s’assegura el subcampionat de l’europeu de Moto2

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Héctor Garzó
Héctor Garzó subcampió de l'europeu de Moto2

MOTOCICLISME | Héctor Garzó s’assegura el subcampionat de l’europeu de Moto2

Héctor Garzó subcampió de l'europeu de Moto2

Aquest cap de setmana tenia lloc el FIM CEV a Albacete, coincidint amb la penúltima cita de la temporada. Allí, a més de la gran representació valenciana en totes les categories, pilots valencians teníen opcions de fer unes bones marques per a finalitzar la temporada.

A L’ETC el valencià Adrián Cruces va aconseguir una tercera posició. En el podi li van acompanyar Jose Antonio Rueda, primer, i Diogo Moreira, segon. Iván Ortolá va ser el segon valencià millor classificat i va acabar en la sisena posició. David Alonso, pilot de l’Àngel Nieto Team va acabar en la huitena posició.

Tres valencians lideren la clasificación de la ETC

En la categoria de Moto3 Tatay, qui recentment ha aconseguit el títol de la Redbull Rookies Cupha aconseguit una tercera posició. El valencià ha aconseguit pujar al podi. La sorpresa ha sigut la segona posició del jove Dani Holgado, també valencià. La carrera la va guanyar Jeremy Alcoba.

Amb Moto2, el pilot que també competeix en MotoE, Héctor Garzó, va aconseguir sumar al seu caseller una segona posicio i una victòria que li serveixen per a continuar en la bona dinàmica mancant una carrera a Xest i amb uns resultats que s’asegura el subcampionat. La pròxima cita d’aquesta competició serà a Xest els dies 9-10 de novembre.

Por Golsmedia