Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Primer podi de la temporada per a Iker Lecuona en Buriram

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Iker Lecuona
Iker Lecuona aconsegueix un nou podi a Buriram. Foto: Iker Lecuona.

MOTOCICLISME | Primer podi de la temporada per a Iker Lecuona en Buriram

Iker Lecuona aconsegueix un nou podi a Buriram. Foto: Iker Lecuona.

Aquest cap de setmana es disputava la quinzena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Buriram, a TailandiaCom anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb tres representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera típica de la categoria inferior al Circuit de Buriram, en un gran grup on tots els pilots no van poder finalitzar la carrera degut a moltes caigudes.

Canet es trobava en el grup davanter, però, després d’una acció polèmica de Binder, el valencià va ser atropellat i la seua moto va quedar molt danyada, per la qual cosa no va poder acabar la carrera en les posicions davanteres després de parar en boxs per a reparar-la. Va finalitzar fora dels punts.

Canet es va veure involucrat en un accident que li va deixar fora de carrera.

Per part seua, Jaume Masiá no va poder disputar-la per trobar-se lesionat de la caiguda en Motorland. El algemesiense va haver de passar per quiròfan per a reparar el mal causat en la seua mà esquerra. Sergio García va finalitzar en la catorzena posició aconseguint d’aquesta manera dos punts per a la seua classificació general.

Moto2

Iker Lecuona va realitzar una bona carrera a lloms del seu KTM, una moto gens fàcil de portar. El valencià va fer la carrera en el grup davanter aconseguint mantenirse ahí per a finalitzar la carrera en la tercera posició. Aconsegueix el primer podi de la temproada, recoreden que el valencià porta un podi en el seu casiller de la temporada anterior el aconseguir a Xest.

Iker va tornar a pujar al podi.

Per part seua, Jorge Navarro no va fer una bona carrera, va ser difícil i va terminar en la dissetena posició, fora dels punts.

Por Golsmedia