Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Aron Canet s’allunya del lideratge al Japó

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Arón Canet
Arón Canet. Foto: Moto GP.

MOTOCICLISME | Aron Canet s’allunya del lideratge al Japó

Arón Canet. Foto: Moto GP.

Aquest cap de setmana es disputava la setzena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Motegi, a JapóCom anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb tres representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera típica de la categoria inferior al Circuit de Buriram, en un gran grup on tots els pilots no van poder finalitzar la carrera degut a moltes caigudes.

Canet es trobava en el grup davanter, però, el valencià va anarse a terra faltant poques voltes pel final. La seua moto va quedar molt danyada, per la qual cosa no va poder acabar la carrera després de parar en boxs per a reparar-la. Va finalitzar fora dels punts. Una caiguda que afecta directament al campionat, ja que la distància que agafa Dalla Porta en la taula després de véncer la carrera és considerable.

Canet va patir una caiguda.

Per part seua, Jaume Masiá va tornar a pista despres de passar per quiròfan per a reparar el mal causat en la seua mà esquerra i no poder participar a Buriram. El valencià va finalitzar seté. Sergio García va finalitzar en la millor posició a aquesta temporada pel moment, concretament una cinquena posició.

Moto2

Iker Lecuona no va tindre la sort que sí que va veure en la passada carrera al Japó i no va aconseguir puntuar per patir una caiguda. Per part seua, Jorge Navarro va sumar una cinquena posició que li deixa quart en la classificació general mancant tres carreres.

Por Golsmedia