Motociclismo
»
»
»
»
»
Tot preparat per a l’estrena de Lecuona en MotoGP al GP de Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Iker Lecuona
Iker Lecuona preparat pel GP de casa. Foto: Paco Díaz.

Tot preparat per a l’estrena de Lecuona en MotoGP al GP de Xest

Iker Lecuona preparat pel GP de casa. Foto: Paco Díaz.

Este cap de setmana es disputa la última prova del mundial de motociclisme en el circuit Ricardo Tormo de Xest. El circuit valencià acollirà les carreres de Moto3, Moto2, MotoGP i MotoE a l’espera de fer sonar l’himne nacional en cada una de les categories.

Moto3

En la categoria inferior malgrat ser un campionat que ja està decidit, no li faltarà emoció a la categoria inferior. Aron Canet, Jaume Masiá i Sergio García lluitaran, com en cada carrera d’aquesta temporada, per obtindre el millor resultat possible, aquesta vegada en el circuit de casa.

Finalment, com a novetat comptarem amb la presència de Carlos Tatay, el valencià continua acumulant triomfs al seu palmarés, l’últim, la victòria de la setmana passada en el Mundial Júnior de Moto3 en aquest mateix traçat. El Ángel Nieto Team es veurà representat per Raúl Fernández i per Albert Arenas.

Moto2

En la categoria intermèdia Jorge Navarro barallarà al circuit de casa per aconseguir els millors resultats possibles. Entre les possibilitats, Navarro lluitarà per sumar els màxims punts possibles per a aconseguir la tercera posició en la classificació general que li atorgue la medalla de bronze en la categoria intermèdia

El Ángel Nieto Team es veurà representat per Xavi Cardelús i Jake Dixon.

MotoGP

Per primera vegada en uns anys podrem gaudir de la presència d’un pilot valencià en la categoria regna. Iker Lecuona es pujarà per primera vegada en la història en una MotoGP, concretament la KTM que pilotarà la pròxima temporada en la categoria regna.

MotoE

El nou campionat de les motos elèctriques donarà el colofó final d’un interessant campionat. En ell trobem a un Héctor Garzó que es batrà en duel amb Ferrari per a obtindre el títol de MotoE.

Per part seua, trobem també a l’Àngel Nieto Team representat per María Herrera i el campió del món de 125cc en 2011, Nico Terol.

Horaris

La carrera de MotoE començarà a les 10:05 hora espanyola. La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 11:00 hora espanyola. La carrera de Moto2 començarà a les 12:20 hora espanyola. Finalment, la carrera de la categoria reina, MotoGP, serà a les 14:00 hora espanyola.