Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Iker Lecuona correrà en MotoGP la temporada 2020

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Iker Lecuona Motogp
Iker Lecuona junt amb els pilots de MotoGP. Foto: Iker Lecuona

MOTOCICLISME | Iker Lecuona correrà en MotoGP la temporada 2020

Iker Lecuona junt amb els pilots de MotoGP. Foto: Iker Lecuona

L’esquadra austríaca va confirmar als seus pilots per a 2020 en MotoGP i en ella va incloure a Brad Binder com a company de Pol Espargaró. El sud-africà ja havia sigut anunciat al llarg de la temporada com a integrant del KTM Tech3, però la marxa de Johann Zarco feia necessari el fitxatge d’un pilot.

Com ja anunciem, Iker Lecuona anava a competir amb l’amb el KTM Ajo de Moto2 la pròxima temporada, en canvi aquest desori de la categoria regna ha fet que el valencià tinga un buit en MotoGP. Aquesta temporada hem tingut representació valenciana en Moto2 i en Moto3, però en MotoGP, des que va marxar Barberá, no havíem tingut més pilots valencians.

Iker Lecuona competirà a MotoGP

Poncharal va explicar: «Estic content de treballar amb un jove amb talent com Iker. És la formació més forta que KTM podria presentar en aquests moments». Beirer, el màxim responsable del projecte va parlar de Lecuona: «Estem súper confiats que Hervé i els seus xics puguen ajudar i desenvolupar a un novençà com Iker com han fet amb Miguel aquesta temporada».

El valencià explicava a través de les seues xarxes socials: «Hui ja puc dir que he complit un somni. La temporada que ve debutaré en MotoGP amb el Red Bull KTM Tech3. Estic molt content i agraït a tots els que han fet això possible. Ara hem de continuar treballant al màxim per a continuar creixent, com a pilot i com a persona».

Por Golsmedia