Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Canet barallarà pel títol de subcampió de Moto3

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Canet Sachsenring
Arón Canet en los entrenamientos libres de Sachsenring

MOTOCICLISME | Canet barallarà pel títol de subcampió de Moto3

Arón Canet en los entrenamientos libres de Sachsenring

Aquest cap de setmana es disputava la dissetena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Phillip Island, a AustraliaCom anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb tres representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera típica de la categoria inferior al Circuit de Australia, en un gran grup on tots els pilots no van poder finalitzar la carrera degut a moltes caigudes.

Canet es trobava en el grup davanter, però, el valencià no va durar molt. Va patir una caiguda amb la que Lorenzo Dalla Porta aconseguía el títol mundial. La seua moto va quedar molt danyada, per la qual cosa no va poder acabar la carrera. El valencià lluitará pel subcampionat del mòn.

Canet va patir una caiguda.

Per part seua, Jaume Masiá i Sergio García vam finalitzar fora dels punts per tindre dues caigudes i no varen poder continuar amb la seua carrera. El pilot de l’Angel Nieto Team, Albert Arenas, va finalitzar en la tercera posició.

Moto2

Iker Lecuona no va tindre la sort que sí que va veure en la passada carrera al Japó, pero va finalitzar en la setena posició. Per part seua, Jorge Navarro va sumar una quarta posició que li deixa quart en la classificació general mancant dues carreres.

Por Golsmedia