Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | El Circuit de Xest acomiada la temporada 2019 del FIM CEV Repsol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Iván Ortolá
Iván Ortolá, pilot de l'Ángel Nieto Team. Foto: FIM CEV.

MOTOCICLISME | El Circuit de Xest acomiada la temporada 2019 del FIM CEV Repsol

Iván Ortolá, pilot de l'Ángel Nieto Team. Foto: FIM CEV.

Aquest cap de setmana tenia lloc el FIM CEV a Xest, coincidint amb la última cita de la temporada. Allí, a més de la gran representació valenciana en totes les categories, pilots valencians teníen opcions de fer unes bones marques per a finalitzar la temporada de la millor forma.

A L’ETC el valencià Iván Ortolá va aconseguir una primera posició en carrera, va començar l’any de la millor forma i l’ha finalitzat igual. D’aquesta manera, Ortolá s’asegura el subcampionat de la European Talent Cup. Adrián Cruces va acompanyar a Ortolá al podi amb una tercera posició. Fermín Aldeguer va finalitzar segon. David Alonso, pilot de l’Àngel Nieto Team, va lluitar per la victoria, pero va patir una caiguda.

Dos valencians van pujar al podi de Xest

En la categoria de Moto3 Tatay, qui recentment ha aconseguit el títol de la Redbull Rookies Cup, va aconseguir una setena i una primera posició en la primera i segona carrera respectivament. El valencià ha aconseguit pujar a la zona més alta del podi i s’asegura el subcampionat. La sorpresa ha sigut la segona posició de Josito García a la primera carrera, va patir una caiguda a la segona. El campionat el va guanyar Jeremy Alcoba en la primera carrera del cap de setmana.

A Moto2, el pilot que també competeix en MotoE, Héctor Garzó, va aconseguir sumar al seu caseller una segona posicio que li serveix per a asegurarse el subcampionat de la categoría.

Por Golsmedia