Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Podi valencià en Moto3 per partida doble a Sepang

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Sergio i Jaume MotoGP
Sergio i Jaume al podi de Sepang. Foto: MotoGP

MOTOCICLISME | Podi valencià en Moto3 per partida doble a Sepang

Sergio i Jaume al podi de Sepang. Foto: MotoGP

Aquest cap de setmana es disputava la dihuitena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Phillip Island, a AustraliaCom anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb tres representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera típica de la categoria inferior al Circuit de Sepang, en un gran grup on tots els pilots no van poder finalitzar la carrera degut a moltes caigudes.

Canet, sorprenentment va finalitzar en la huitena posició. Un resultat al qual no acabem d’acostumar-nos veient com el valencià ha estat molt prop d’aconseguir el títol de la categoria. Sí que cal reconéixer que el pilot, després de tants zeros en les últimes carreres necessitava sumar punts al seu caseller per a aconseguir el subcampionat i no arriscar en excés.

Canet va patir una caiguda.

Per part seua, Jaume Masiá i Sergio García van fer història per a la Comunitat Valenciana sumant un podi doble més. Tots dos pilots van fer una gran carrera en la qual van optar a la victòria, que finalment va ser per a Dalla Porta, pilot que ha aconseguit el campionat del món. Jaume va finalitzar tercer i Sergio segon.

Moto2

Iker Lecuona no va tindre la sort que sí que va veure al Japó, pero va finalitzar en la sisena posició. Per part seua, Jorge Navarro va sumar una cinquena posició que li deixa quart en la classificació general mancant una carrera.

Por Golsmedia