Motociclismo
»
»
»
»
»
Jorge Lorenzo anuncia la seua retirada al Gran Premi de Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
JORGE LORENZO
Jorge Lorenzo, anuncia la seua retirada. Foto: Motogp.

Jorge Lorenzo anuncia la seua retirada al Gran Premi de Xest

Jorge Lorenzo, anuncia la seua retirada. Foto: Motogp.

El pilot balear ha comunicat aquest mateix matí que convocava una roda de premsa d’última hora en el Circuit de Cheste amb l’objectiu d’anunciar la seua retirada del món del motociclisme com a pilot. El pilot, envoltat dels seus pares i companys de pista va anunciar la seua retirada.

El balear va començar explicant: «Existeixen quatre dies importants en la vida d’un pilot. Quan debutes en el mundial, quan ganes la teua primera carrera, quan ganes el teu primer mundial i quan anuncies la teua retirada«. Lorenzo prosseguia: «com podeu imaginar aquest dia ha arribat per a mi i sóc ací per a anunciar que aquesta serà la meua última carrera de MotoGP i després d’aquest gran premi em retiraré com a pilot professional».

«Sóc ací per a anunciar que aquesta serà la meua última carrera de MotoGP»

Quasi 20 anys de plena dedicació, un pilot molt perfeccionista: «Després de 9 anys en Yamaha, on vaig viure els meus millors anys gaudint en la meua carrera, vaig canviar a Ducati i malgrat que els resultats no van ser l’esperat vaig continuar lluitant per a seguir i vaig aconseguir la victòria en Mugello davant de tota l’afició. Vaig complir el somni de tot pilot, ser pilot Honda, però les lesions em van evitar ser competitiu, a més de no adaptar-me bé a la moto».

«M’ha costat trobar la motivació, per la qual cosa he de lamentar-ho molt per Honda i Alberto Puig, que és qui m’ha donat l’oportunitat. Els he defraudat però pense que és la millor decisió perquè Honda i Lorenzo no poden lluitar només per entrar en els punts, tots dos som guanyadors i hem de lluitar per a guanyar«, comentava emocionat Jorge.

«Es convertirà en Llegenda al GP de Jerez 2020»

Finalment, Lorenzo va agrair a tothom que li ha donat una oportunitat en el món del motociclisme, als seus pares i a tots els fans d’aquest esport. La roda de premsa va finalitzar amb un llarg minut d’aplaudiments al campió.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, ha anunciat que al 2020 en Jerez, lloc on va debutar en el mundial de motociclisme en 2002, es convertirà en Llegenda, un reconeixement que pocs pilots tenen el privilegi de tindre.