Motociclismo
»
»
»
»
»
Navarro en pole en l’última carrera a Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jorge Navarro

Navarro en pole en l’última carrera a Xest

Este cap de setmana es disputa la última prova del mundial de motociclisme en el circuit Ricardo Tormo de Xest. El circuit valencià acollirà les carreres de Moto3, Moto2, MotoGP i MotoE a l’espera de fer sonar l’himne nacional en cada una de les categories.

Moto3

En la categoria inferior malgrat ser un campionat que ja està decidit, la emoció està candent. Els tres valencians que militen la categoria habitualment ixen pegats en graella.

Jaume Masiá eixirà des de la tercera posició, primera línia d’eixida. Arón Canet ho farà des de la segona línia d’eixida, la quarta posició, mentre que en la cinquena li acompanyarà el de Borriana, Sergio García. El wild card Carlos Tatay eixirà des de l’onzena posició en el circuit de casa en el qual buscarà el seu millor resultat de la temporada com a pilot convidat.

El Ángel Nieto Team es veurà representat per Raúl Fernández a la 16º i per Albert Arenas a la 22º.

Moto2

En la categoria intermèdia Jorge Navarro ha brillat aquest mateix matí en els entrenaments lliures obtenint una impressionant pole en el circuit de casa. El valencià continua barallant per obtindre la tercera posició en la classificació general i està demostrant que pot aconseguir la medalla de bronze de la categoria amb aquesta pole.

El Ángel Nieto Team es veurà representat per Xavi Cardelús que eixirà 31º i Jake Dixon 17º.

MotoGP

Per primera vegada en uns anys podrem gaudir de la presència d’un pilot valencià en la categoria regna. Iker Lecuona es pujarà per primera vegada en la història en una MotoGP a una carrera en la que eixirà 19º.

MotoE

El nou campionat de les motos elèctriques donarà el colofó final d’un interessant campionat. A la primera carrera, Héctor Garzó ha obtingut una segona posició, una carrera en la que va eixir cinqué. Demá tindrà altra oportunitat.

Per part seua, trobem també a l’Àngel Nieto Team representat per María Herrera 15º i el campió del món de 125cc en 2011, Nico Terol 14º.

Horaris

La carrera de MotoE començarà a les 10:05 hora espanyola. La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 11:00 hora espanyola. La carrera de Moto2 començarà a les 12:20 hora espanyola. Finalment, la carrera de la categoria reina, MotoGP, serà a les 14:00 hora espanyola.