Motociclismo
»
»
»
»
»
Primera victòria en Moto3 per a Sergio García a Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Sergio García
Foto: Box Repsol.

Primera victòria en Moto3 per a Sergio García a Xest

Foto: Box Repsol.

Aquest cap de setmana es disputava la última prova del mundial de motociclisme en el circuit Ricardo Tormo, a XestCom anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3, ú en Moto2 i ú a MotoGP. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

En aquesta cita tindríem també doble carrera de MotoE, una carrera que era el colofó final d’un intens cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo de Xest. En ella tindríem dos pilots representant a la Comunitat i al Àngel Nieto Team, equip valencià

Moto3

La carrera de Moto3 començava de la forma més eixelebrada possible. Canet patia un problema mecànic en el qual la seua moto desprenia oli per la pista i es va haver d’ajornar l’eixida. Finalment els mecànics aconseguien arreglar la muntura perquè el valencià poguera eixir a carrera.

Després de l’inici, en la corba 4 de la primera volta, Masiá patia una caiguda quan es trobava en la segona posició lluitant amb Ramirez. Poc anava a durar la carrera, pel fet que en la segona volta, Tatay patia una caiguda. En aqueixa acció, Alcoba i Antonelli no van poder evitar la caiguda també. La moto del valencià tornava a pista i es donava lloc una caiguda molt escruixidora de l’italià Dennis Foggia.

Tatay i Masiá no van poder eixir a carrera

La carrera de Moto3 es tornava a ajornar, però aquesta vegada a 15 voltes. Masiá va intentar tornar a córrer però va ser declarat ‘unfit’ per a córrer la mateixa a causa de la seua malaltia en la clavícula esquerra. Després de l’inici de carrera tan eixelebrat, Canet i Sergio García, els únics valencians en pista, es van situar al capdavant de carrera. 

Canet es va mantindre ressagat, mentre que Sergio va preferir tirar del grup de cap i allí es va mantindre fins a final de carrera. El de Burriana aconseguia la primera victòria de la seua vida aquest cap de setmana en el circuit de casa, una victòria que va aconseguir en l’última volta en un avançament ajustadísimo en l’última volta

Per la seua part els pilots de l’Àngel Nieto Team patien dues caigudes. Arenas es va anar al sòl en la segona volta, mentre que Fernández ho va fer en la quarta.