Motociclismo
»
»
»
»
»
Viñales lidera l’últim dia de test a Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Maverick Viñales
Maverick Viñales als test de Xest de MotoGP.

Viñales lidera l’últim dia de test a Xest

Maverick Viñales als test de Xest de MotoGP.

El francés Fabio Quartararo ha sigut aquest matí el més ràpid en pista amb un temps de 1.30.013, a la vesprada Maverick Viñales va aconseguir baixar a un 1.29.849, és l’únic pilot que va baixar del minut i mig.  El tercer pilot en discòrdia va ser Franco Morbidelli amb la seua Yamaha.

El quart classificat va ser Cal Crutchlow, sent el millor resultat d’Honda. Al britànic els van seguir dos espanyols companys d’equip, Joan Mir i Alex Rins, cinqué i sisé respectivament amb les seues Suzukis. En la setena posició es va situar el vigent campió del món de MotoGP Marc Márquez.

Marc Márquez
Marc Márquez als test de Xest de MotoGP.

Després, el xicotet dels Espargaró, Pol; el nou vegades campió del món, Valentino Rossi; o l’australià, Jack Miller tancaven el top ten dels millors temps. Rossi va ser el pilot que va tancar els test, sense tindre en compte les tres voltes de rigor de l’emprovador d’Aprilia, Bradley Smith.

La moto d’Andrea Iannone calava foc al voltant de les dotze i mitja del matí pel que la sessió es veuria obligada a parar-se amb una bandera roja a causa d’això. Mitja hora després tornaven a pista els pilots amb l’objectiu d’aconseguir la seua millor volta. Un altre dels imprevistos va ser una caiguda durant l’última hora d’entrenaments per part de Brad Binder, afortunadament sense conseqüències malgrat les condicions en les quals es trobava la moto.

Brad Binder
Brad Binder als test de Xest de MotoGP.

Véiem com els Marquez eixien a pista un a roda de l’altre, fent labor d’equip i de germans. El xicotet d’ells, Álex, debutant en la categoria, va ser el pilot que més voltes va donar, concretament un total de 79 amb un millor temps d’1.32.235, a 2.386 de Viñales, aconseguint la 20º posició.

Per part seua, el valencià Iker Lecuona va continuar amb la seua adaptació a la seua nova muntura en el RedBull KTM Tech3 en la categoria regna. El pilot va finalitzar en la quinzena posició amb la seua RC16 del Tech3 sobre el traçat de casa.

Iker Lecuona
Iker Lecuona als test de Xest de MotoGP.

La pròxima cita tindrà lloc el 25 de novembre en el circuit de Jerez, lloc on aquesta setmana s’han celebrat test privats per a diferents equips de Moto3 i Moto2.