Motociclismo
»
»
»
»
»
Tito Rabat es canvia a Superbikes i fitxa pel *Barni Racing

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Tito Rabat con su nuevo equipo Barni Racing de SBK.

Tito Rabat es canvia a Superbikes i fitxa pel *Barni Racing

Tito Rabat con su nuevo equipo Barni Racing de SBK.

Tito Rabat canvia de competició per a 2021. El pilot català que va ser campió del Món de Moto2 en 2014 i pilot de *MotoGP, farà el salt al Campionat del Món de *Superbikes en 2021. Rabat correrà per a l’equip italià *Barni Racing a bord d’una Ducati *Panigale V4 R.

En 2016 va ser quan va aconseguir la categoria de *MotoGP però no ha gaudit dels èxits collits en les categories inferiors. Ara afrontarà un nou repte en *WorldSBK, on es retrobarà amb antics rivals com Scott *Redding i Álvaro Bautista.

RABAT CORRERÀ EN SUPERBIKES EN 2021 AL COSTAT DEL BARNI RACING, SATÈL·LIT DE DUCATI

Sobre aquesta nova etapa en la seua carrera, Rabat ha declarat: “Després de molts anys en *MotoGP tindré l’oportunitat de començar una nova aventura en *WorldSBK i vull mostrar tot el meu potencial en aquest campionat. Sé que tindré a la meua disposició una gran moto i un bon equip, i vull agrair aquesta oportunitat al *Barni Racing *Team i a Ducati. Per a mi, el desafiament ha començat hui. No puc esperar per a portar-la a la pista i treballaré intensament per a estar completament preparat per al primer test».

Tito Rabat junto a Marco Barnabò y Paolo Ciabatti en su presentación.

El Barni Racing Team compta amb una amplíssima experiència en el *paddock de WorldSBK. Pel garatge de *Barni han passat pilots del nivell del propi *Tati Mercat, Xavi Forés, *Michele *Pirro o el guanyador en *MotoGP, *Danilo *Petrucci. En 2019 va comptar amb el jove italià Michael Ruben *Rinaldi a bord de la nova V4 R, assegurant un 4t lloc com a millor resultat

El director de l’equip, Marco *Barnabò, s’enorgullia del fitxatge de Rabat: “Estic molt content amb l’acord amb Tito perquè quan vaig parlar amb ell vaig veure que tenia el nostre mateix enfocament de treball: Gran compromís i determinació per a tractar d’aconseguir metes ambicioses. El nostre equip està disposat a fer tot el possible per a posar-li en les millors condicions per a aconseguir bons resultats”.

Paolo *Cibatti, Director Esportiu de Ducati *Corse, ha afegit: “Estem molt contents per l’acord entre Marco *Barnabò i Tito Rabat. Des de fa molts anys el *Barni Racing *Team és una realitat consolidada com a equip satèl·lit de Ducati en *Superbike i estem segurs que en 2021 l’escuderia podrà oferir a Tito les millors condicions per a expressar tot el seu talent”.

Por Golsmedia

Categorías MotociclismoMotor