Natación
»
»
»
»
»
WATERPOLO | El Waterpolo Turia buscarà «a casa» l’ascens a Segona Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

WATERPOLO | El Waterpolo Turia buscarà «a casa» l’ascens a Segona Divisió

La Real Federació Espanyola de Natació ha confirmat que València serà una de les tres seus de la Fase d’Ascens a la Segona Divisió Nacional de Waterpolo Masculí al costat de Bilbao i Madrid. Per tant la piscina del Poliesportiu Municipal de Natzaret es convertirà en una immillorable seu per a intentar que l’equip valencià del Waterpolo Turia aconseguisca l’ascens de l’11 al 13 de maig.

En total vuit equips de diferents comunitats autònomes (Galícia, Balears, Castella-la Manxa, Ceuta, La Rioja i Comunitat Valenciana), entre els quals estarà el Club Waterpolo Turia, es disputaran la plaça en joc en la seu de València per a estar la pròxima temporada en la Segona Divisió Nacional del waterpolo masculí espanyol.

waterpolo 2

La piscina de Natzaret acollirà els partits de l’11 al 13 de maig

Els vuit equips classificats que disputaran aquesta fase quedaran dividits en dos grups, en els quals es mesuraran sota el format de lliga a una sola volta. Els dos primers de cada grup es creuaran entre ells en semifinals i els guanyadors de les mateixes, jugaran la final que donarà el preuat lloc en Segona Divisió Nacional al guanyador.

Els partits d’aquesta Fase d’Ascens, es disputaran de forma íntegra en la piscina coberta del Poliesportiu de Natzaret de l’11 al 13 de maig i explicarà com a amfitrió al Club Waterpolo Turia, que tractarà de retornar el waterpolo masculí de València a la Segona Divisió Nacional.

Categorías Natación