Natación
»
»
»
»
»
PRÈVIA WATERPOLO | Arriba a Natzaret el millor waterpolo femení d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PRÈVIA WATERPOLO | Arriba a Natzaret el millor waterpolo femení d’Espanya

Aquest cap de setmana la piscina municipal del Poliesportiu de Natzaret acollirà el VI Torneig Babaria Waterpolo Femení en el qual participaran un total de sis equips arribats de diferents punts d’Espanya, sent dos els representants de la Comunitat Valenciana.

Gran esdeveniment el que es durà a terme els dies 26 i 27 de maig a València, un torneig que, malgrat celebrar encara la seva sisena edició, cada vegada està més consolidat i se li considera com un dels més destacats del calendari nacional quant a waterpolo femení es refereix.

poliwaterpolofemtorneobabaria003

Primer una liguilla en la que els dos primers es classificaran per a la gran final

Els sis aspirants disputaran primer una liguilla que arrancarà el dissabte de matí i es completarà el diumenge, enfrontant-se entre ells en cinc jornades. D’ells, participaran en la pugna per quedar tercer els que finalitzin la liguilla en tercera i quarta posició, estant fixat aquest partit per al diumenge a les 14:45 hores, mentre que els dos primers s’enfrontaran en la gran final programada per les 15:45 hores i en la que es decidirà el campió.

Sota l’organització del Club Waterpolo Turia, i amb el suport de la Fundación Deportiva Municipal de València, s’espera un gran ambient en un esdeveniment en el qual participaran tant el club amfitrió com el CW Levante com a representants valencians, completant la llista d’equips el Mallorca, el Joy Sports Team de Barcelona, el Campusesport balear i el Askartza basc.

Premis pels tres primers, la millor jugadora i la millor portera

Cal remarcar que seran guardonats els tres primers, la Millor Jugadora, i la Millor Portera i que els partits i horaris fixats es poden consultar en el següent cartell:

poliwaterpolofemtorneobabaria001

Categorías Natación