»
»
»
WATERPOLO | El Waterpolo Elx és el primer líder en solitari i el derbi es va quedar a Castelló

S’ha disputat la sisena jornada de la Segona Divisió Masculina i el Waterpolo Elx segueix comptant tots els seus partits per victòries, fet del que ja no pot presumir l’Helios, per la qual cosa els alacantins s’han convertit en el primer capdavanter en solitari de la temporada. Aquesta nova jornada també tenia un cridaner derbi i una important eixida per al necessitat CN Godella. Foto: Waterpolo Elx // PPRubio.

Waterpolo Elx 8-7 CN L’Hospitalet

Sis de sis per al Waterpolo Elx, que en aquesta ocasió va brindar una nova victòria als seus aficionats de l’Esperanza Lag. S’enfrontaven a un CN L’Hospitalet situat en la zona mitjana molt despenjat ja de les primeres posicions. Malgrat la diferència de punts entre tots dos, els catalans van oferir un molt bon primer quart que va acabar 3-3. En el segon, els il·licitans van estar intractables i es van marxar al descans amb un favorable 6-3.

Victoria patida per a convertir-se en el primer capdavanter en solitari

No obstant açò, la reacció visitant va arribar en el tercer per a situar-se a un sol gol (6-5) de cara a un últim quart trepidant en el qual tots dos equips es van buidar per a finalitzar amb un vistós 8-7. Aquesta victòria es va produir després que el CN Helios encaixara la primera derrota en mans d’un CN Caballa també situat en la zona mitjana que a més el va vèncer de forma contundent (12-5), per la qual cosa el Waterpolo Elx ja mana en solitari.

C. Waterpolo Castelló 7-6 CD Waterpolo Turia

Pel que fa al derbi jugat aquest matí entre el C. Waterpolo Castelló i el CD Waterpolo Turia, l’emoció també ha estat més que present en un duel en el qual el primer quart va ser per als de casa (3-1), però els valencians van aconseguir donar-li la volta al marcador abans del descans (4-5), afrontant-se la segona part amb les espases en tot l’alt, sobretot després d’acabar el tercer set en taules (6-6).

Màxima igualtat entre els dos conjunts valencians

No obstant açò, finalment van acabar imposant-se els locals amb un gol de Borja Furió marcat en els primers compassos de l’últim quart, vivint-se un final de partit encara més trepidant. Amb aquest resultat de 7-6, els castellonencs es mantenen en la tercera plaça i es posen a tres del segon, mentre que els valencians es troben en la setena posició.

CN La Latina-Iara B 8-7 CN Godella

Per últim, fa uns minuts s’ha disputat l’important duel entre els dos últims classificats, el CN La Latina-Iara B i el CN Godella, justament els dos únics equips que encara no havien estrenat el seu caseller de victòries, fet que se li segueix resistint als valencians després de veure com el seu rival s’ha imposat per la mínima (8-7).

El CN Godella acaba la jornada en el més baix de la taula

Sempre van anar per darrere en el marcador després del 2-0 i el 3-2 (5-2) dels dos primers sets, però es van ficar en el partit en la segona part, arribant a l’últim set amb el resultat de 7-5 per a lluitar fins al final per gratar alguna cosa positiu d’aquesta eixida, però finalment tornen de buit i passant a ser l’últim classificat.