»
»
»
»
WATERPOLO | No hi ha qui tusa a l’Elx, el Túria guanya al segon i el Godella s’estrena

Es va reprendre la competició després del descans de la setmana passada i la Jornada 7 de la Segona Divisió Masculina ens va deixar a un CW Elx cada vegada més consolidat en el més alt i també la primera victòria de la temporada per al CN Godella. Per la seua part, el CD Waterpolo Túria i el CW Castelló van signar una de freda i una de calenta en els seus desplaçaments.

Set de set per al CW Elx, que mana amb molta autoritat en la Segona Divisió Masculina. La gran defensa dels il·licitans va ser clau per a emportar-se la victòria per 6-4 en un partit en el qual es va arribar al descans amb el resultat de 3-1, aconseguint mantindre a ratlla al CN Metropole per a aconseguir un nou triomf.

Favor del CD Waterpolo Túria a l’intractable CW Elx vencent al segon classificat

Una altra victòria valenciana la va aconseguir un equip molt necessitat com el CN Godella, els qui deixen de ser cuers després de derrotar amb un incontestable 8-3 a un rival directe com el CW Navarra B, just l’equip que li precedeix en la taula i al qual s’acosten a un sol punt, forjant aquesta victòria gràcies a un primer quart per a emmarcar en el que van quedar 5-1.

A més, també va ser capaç de véncer el CD Waterpolo Túria en un trepidant encontre d’alternatives que no es va resoldre fins al final i amb remuntada inclosa per als valencians. 9-10 va ser el resultat final del duel en el qual van acabar imposant-se al segon classificat, el CN Helios, aconseguint per la seua part allunyar-se del descens.

Dura derrota per a un CW Castelló que perd diverses posicions

Per últim, el CW Castelló va tornar de buit de la seua visita al DN Portugalete en un encontre en el qual la igualtat també va ser la tònica dominant però van acabar sucumbint per 12-10 enfront d’un rival directe que els arrabassa la tercera plaça i els fa caure fins a la sisena, remarcant el fet que van arribar a anar 4-5 per a dalt al descans.