Natación
»
»
»
»
»
NATACIÓ | Castelló acollirà la Copa d’Espanya de Clubs de Segona Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

NATACIÓ | Castelló acollirà la Copa d’Espanya de Clubs de Segona Divisió

Aquest cap de setmana, entre el divendres 21 i diumenge 23 de desembre, tindrà lloc en la XXIV Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Segona Divisió. La seu per a la celebració d’aquest torneig serà la Piscina Olímpica Municipal de Castelló.

Després de celebrar-se la passada edició a Sabadell, aquest any la competició torna a la nostra Comunitat Valenciana, on no ho feia des de la temporada 2013-1014. En aquest any, també va ser Castelló la seu per a aquesta Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Segona Divisió i el títol va caure a les mans de CN Las Palmas, en la categoria masculina i CN Mairena Aljarafe en femení. En aquesta edició, serà el CN Sabadell buscarà poder revalidar el títol aconseguit l’any passat a la seua casa en totes dues categories.

La Copa d’Espanya de Natació torna a Castelló quatre anys després

Després de la reunió dels Delegats de Clubs prevista per a les 15:30 del divendres, el torneig donarà el tret de sortida a les 17:30 amb la primera prova, els 200 metres braça femení. La jornada del divendres acabarà a les 20:30 hores després del 4×100 lliure femení. D’aquesta manera, el dissabte obrirà una segona jornada amb el 4×50 masculí a les 9:30 que finalitzarà amb el 4×100 masculí a les 19:55 de la tarda.

Finalment, ja el diumenge es realitzarà l’últim dia de competició, quan es disputi a partir de les 9:30 la quarta sessió de la Copa d’Espanya. Aquest mateix dia es realitzarà el lliurament de premis entorn de les 12.00 hores.

La competició començarà el divendres a les 17.30 i acabarà el diumenge al mig dia

Categorías Natación