Ocio
»
»
»
»
»
»
La nit de Halloween  arriba a València 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La nit de Halloween  arriba a València 

Demà com tots sabem se celebra la nit de Halloween, una festa celebrada a tot el món i a València hi ha un munt d’activitats per gaudir-la.

Tant locals com a discoteques preparen el seu interior amb tot tipus de temàtiques de Halloween, no només els joves si no també els nens podran passar una nit de por.

El FreeTour terrorífic explica totes les llegendes, assassins i secrets de la ciutat; en La Rambleta t’espera The Rocky Horror PictureXou per cantar, ballar i disfressar-te; en Claustrophobia et proposen intentar escapar en menys de 60 minuts a les dues sales més terrorífiques.

Per als nens, hi ha activitats com; laser game i zona de realitat virtual en Alfazone, si vas disfressat amb motiu de la nit de bruixes s’afegeix una partida de 20 minuts de lasergame; a Paterna trobaràs PlaytownSomnis, on veuràs un Passatge del Terror, i FunJump, un parc de llits elàstics.

Gaudeix de la nit de bruixes a València, i no deixis escapar l’oportunitat de passar aquesta data tan assenyalada amb els teus amics o familiars.

Categorías Ocio