Ocio
»
»
»
»
»
»
Arriba la primera edició de Mar Oberta a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Arriba la primera edició de Mar Oberta a València

La Marina de València ofereix per primera vegada experiències nàutiques i gastronòmiques, del 26 d’abril al 5 de maig de 2019. Es tracta de la primera edició de Mar Oberta a València. 

Aquest esdeveniment combina durant 10 dies gastronomia i nàutica

Mar Oberta uneix les millors propostes gastronòmiques i nàutiques de La Marina de València, permetent que el consumidor conegui la dàrsena valenciana com a espai d’oci i nàutica de referència a la ciutat amb tres tarifes amb descomptes especials: 20, 45 i 90 euros.

Hi haurà 3 tipus d’experiències: Essentials, Advanced i Premium

El paquet Essentials tindrà un preu de 20 euros que inclou una tapa i una beguda en un dels restaurants de la Marina, combinat amb un baptisme de paddle surf o una excursió de mitja hora en velero.

El paquet Advanced inclou menú d’arròs i baptisme de windsurf de dues hores o una excursió d’una hora en veler amb una beguda, per 45 euros.

I finalment, un menú degustació i comptaran amb quatre opcions premium: un passeig en veler d’una hora, una excursió de 30 minuts amb moto d’aigua, un baptisme de windsurf i un baptisme de paddlesurf o 2 hores de navegació, aquesta experiència Premium tenen un cost de 90 euros per persona.

Categorías Ocio