Ocio
»
»
»
»
»
»
Demà comença Palo Market Fest a València 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Demà comença Palo Market Fest a València 

Com cada primavera Palo Market Fest arriba per a celebrar l’oci, la cultura i el comerç alternatiu reunint a més de 120 expositors, 26 foodtrucks, més de 100 músics repartits en tres escenaris.

La IV Edició del festival Palo Market Fest se celebra els dies 24, 25 i 26 de maig als Jardins de Vivers

L’entrada es troba en Av. del Botànic Cavanilles, 10, el festival repeteix un any més en la capital del Túria després d’haver triomfat l’any passat als Jardins de Vivers. Després del gran acolliment que ha tingut el festival en els tres últims anys, en aquesta quarta edició les expectatives són més altes i espera atreure a més de 40.000 persones.

El Palo Market Fest 2019 comptarà un any més amb Aperol Spritz com a patrocinador principal

En aquesta quarta edició aposta per una programació més potent i de major qualitat, més diversió en l’àrea infantil i un major suport a les iniciatives emergents. Els assistents a l’esdeveniment podran trobar-se amb diverses àrees temàtiques: espai de food trucks on els visitants podran contemplar espais de cuina d’autor, menjar vegà i ecològic; dolços artesanals i productes orgànics.

El preu en taquilla és de 8 euros, i l’abonament de 3 dies costa 12 euros

També podran gaudir del disseny, moda i arts plàstiques. A més, en tot moment hi haurà música en viu, sessions de DJs, teatre, performances i exposicions i instal·lacions. Quant a l’horari el divendres serà de 18.00 a 24:00h, el dissabte de 12.00 a 24:00h, i el diumenge de 12.00 a 20:00h.

Categorías Ocio