Ocio
»
»
»
»
»
»
El divendres arriba a València el Festival de les Arts

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

El divendres arriba a València el Festival de les Arts

Aquest divendres arrenca el Festival de les Arts vol 5, els dies 7 i 8 de juny la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la cinquena edició d’un festival que neix de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració o la gastronomia.

Tres escenaris i més de 24 hores de música

Els amants de la música, gaudiran de la música de grans artistes de la talla de Rozalén, Zahara, Amaia, Vetusta Morla, Fangoria, La M.O.D.A., Dorian, Iván Ferreiro, Sofia Ellar, Zoo, Shinova o Carolina Durante entre molts altres més.

Amb el cartell de el Sold Out penjat des de fa mesos, el festival tornarà a ser un èxit

Per a poder entrar a Festival dels Arts recorda que primer és necessari acreditar-se, l’horari per a posar-te la polsera és el dijous 6 de 18.00 a 21.00 h i divendres de 15.45 a 01.00 h i dissabte de 15.45 a 23.00 h. Mentre que l’horari del recinte de Festival dels Arts és: divendres 7 de 16.00 a 03.00 h i dissabte 8 de 16.00 a 03.00 h.

A més hi haurà una gran varietat gastronòmica en el FoodiesMerkat, dissenyadors i marques emergents en Els Arts Market, il·lustradors en directe i focs artificials, marcaran un cap de setmana inoblidable.

Categorías Ocio