Ocio
»
»
»
»
»
»
Cap de setmana de festivals a la Comunitat Valenciana 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Cap de setmana de festivals a la Comunitat Valenciana 

Si per alguna cosa destaca la Comunitat Valenciana a l’estiu és per la gran quantitat de festivals que hi ha, i aquest cap de setmana coincideixen el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) i el Pirata Rock de Gandia. 

El FIB celebra el seu 25 aniversari els dies 18,19, 20 i 21 de juliol en el municipi de Benicàssim, a la província de Castelló. És el festival que recull més música nacional i internacional, pop, rock, electrònica, no hi ha gènere que es resisteixi als seus encants. Alguns caps de cartell són Llana del Rei, Vetusta Morla, Fatboy Slim o Kings of Leon.

També es podrà gaudir amb Carolina Durant, George Ezra, o La M.O.D.A

D’altra banda, a Gandia se celebrarà la tercera edició del Pirata Rock els dies 18, 19 i 20 de juliol. Més de 40 grups, 3 escenaris, 3 dies de festival, 4 dies d’acampada, bus llançadora a la platja, activitats i tallers.

Els artistes convidats són: Ayax i Prok, Boikot, Beret, Rozalén, La M.O.D.A., L’Habitació Vermella, Berri Txarrak, Nats i Waor, Desakato, Dorian, Talc, Eskorzo, Sexy Zebras, El Canijo de Jerez, Nathy Peluso, Narco, Lola Indigo, Kaze, Macaco, Mafalda, Arnau Griso, Dakidarría, ElsCatarres, Pupil·els, Hard GZ, Suu, Smoking Souls, Zoo, entre altres.

Categorías Ocio