CSM Padel Sueca récord Guiness
Los siete integrantes del CSM Padel Sueca que buscarán el récord Guiness (Bullpadel).

PÀDEL | L’imponent rècord Guiness amb el qual Sueca vol fer història

Los siete integrantes del CSM Padel Sueca que buscarán el récord Guiness (Bullpadel).

El mai abans vist, això és el que anhelen aconseguir set amics del club CSM Padel Sueca. I per a això comptaran amb el suport de la signatura nacional Bullpadel i de Pixelcom, els qui s’han convertit en els seus patrocinadors principals en la cerca d’un espectacular rècord Guiness.

24 hores sense descans

En què consisteix la gesta? A jugar el partit més llarg de la història de pàdel amb una durada de 24 hores. Sí. Ho han llegit bé. 24 hores! Un repte per al qual porten preparant-se sense descans més de dos mesos amb entrenaments que han arribat a prolongar-se vuit hores.

Els set valents que tractaran de posar el focus mundial del pàdel a Sueca són: Alejandro Martínez, Director de CSM Padel Sueca; Miguel Cuesta, enginyer i amant del pàdel; Pau Calatayud, preparador físic; i Alejandro Aguado, monitor i jugador d’alt rendiment. Quatre jugadors que estaran abrigallats pels altres tres integrants de l’equip: José Agraz, Blanca Talens i Sara Leonor.

Set amics del CSM Padel Sueca tractaran de jugar el partit més llarg de la història: 30 hores.

Repte solidari 100%

El passat 13 d’abril van disputar un simulacre del que es trobaran dissabte que ve 15 de juny, un partit que es va anar a les 13 hores. Però sense cap dubte el gran component més enllà d’aconseguir l’èpica és el component solidari: ajudar els nens i nenes de Zabzugu (Ghana).

Petits i petites que no tenen accés a aigua neta, clau per a la salut i amb ella la vida. Un “luxe” al qual només poden accedir el 38,3% de la població de Zabzugu, situada al nord de Ghana i que causa la mort de 1.000 xiquets i xiquetes menors de cinc anys al dia en el món.

Per cada 4 euros, 1 es destinarà de manera íntegra a un projecte amb el qual podran tenir aigua neta durant un any. Si vols aportar el teu granet de sorra a una causa més que necessària podràs realitzar les teves donacions de des de 4 euros en el següent enllaç.

Un repte que a més ajudarà als nens i nenes de Zabzugu a tenir aigua neta durant un any.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]