Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÀDEL | L’imponent rècord Guiness amb el qual Sueca vol fer història
CSM Padel Sueca récord Guiness
Los siete integrantes del CSM Padel Sueca que buscarán el récord Guiness (Bullpadel).

PÀDEL | L’imponent rècord Guiness amb el qual Sueca vol fer història

El mai abans vist, això és el que anhelen aconseguir set amics del club CSM Padel Sueca. I per a això comptaran amb el suport de la signatura nacional Bullpadel i de Pixelcom, els qui s’han convertit en els seus patrocinadors principals en la cerca d’un espectacular rècord Guiness.

24 hores sense descans

En què consisteix la gesta? A jugar el partit més llarg de la història de pàdel amb una durada de 24 hores. Sí. Ho han llegit bé. 24 hores! Un repte per al qual porten preparant-se sense descans més de dos mesos amb entrenaments que han arribat a prolongar-se vuit hores.

Els set valents que tractaran de posar el focus mundial del pàdel a Sueca són: Alejandro Martínez, Director de CSM Padel Sueca; Miguel Cuesta, enginyer i amant del pàdel; Pau Calatayud, preparador físic; i Alejandro Aguado, monitor i jugador d’alt rendiment. Quatre jugadors que estaran abrigallats pels altres tres integrants de l’equip: José Agraz, Blanca Talens i Sara Leonor.

Set amics del CSM Padel Sueca tractaran de jugar el partit més llarg de la història: 30 hores.

Repte solidari 100%

El passat 13 d’abril van disputar un simulacre del que es trobaran dissabte que ve 15 de juny, un partit que es va anar a les 13 hores. Però sense cap dubte el gran component més enllà d’aconseguir l’èpica és el component solidari: ajudar els nens i nenes de Zabzugu (Ghana).

Petits i petites que no tenen accés a aigua neta, clau per a la salut i amb ella la vida. Un “luxe” al qual només poden accedir el 38,3% de la població de Zabzugu, situada al nord de Ghana i que causa la mort de 1.000 xiquets i xiquetes menors de cinc anys al dia en el món.

Per cada 4 euros, 1 es destinarà de manera íntegra a un projecte amb el qual podran tenir aigua neta durant un any. Si vols aportar el teu granet de sorra a una causa més que necessària podràs realitzar les teves donacions de des de 4 euros en el següent enllaç.

Un repte que a més ajudarà als nens i nenes de Zabzugu a tenir aigua neta durant un any.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *