»
»
»
»
»
PÀDEL | Sis valencians es coronen com a Campions d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Sis valencians es coronen com a Campions d’Espanya

Cap de setmana inoblidable per al padel valencià perquè sis jugadors han aconseguir el titol de Campions d’Espanya, tant al torneig de veterans que s’ha disputat a Vitòria com al torneig de menors, anomenat TyC Premium 3, cel.lebrat a Tarragona.

Per parts, Salva Pons i Carlos Conde son campions d’Espanya de pàdel de veterans per a més de 55 anys, en una final on varen perdre el primer set i estaven 4-0 baix en la segona mànega. La reacció va ser espectacular per a acabar emportant-se la final.

Junt a ells, Beatriz González, va abastar el titol de Campiona d’Espanya de mes de 50 anys.

padel interior 1

Pel que fa als menors, altres tres valencians ha aconseguit ser els millors d’Espanya. La sensació d’ests ultim TyC Premium de la temporada ha sigut la parella formada per Edudaro Alonso i Alejandro González, que, amb edat cadet, van anar eliminant caps de sèrie durant tot el torneig fin aconseguir guanyar la final júnior. Un éxit sense precedents al padel espanyol.

pàdel interior 2

L’altra destacada va ser Marina Martínez Lobo, qui va complir amb les expectatives que la col.locaven com a principal favorita per aconseguir el titol infantil, al costat de la estremenya Lorena Rufo. I ho va aconseguir. Amb certa dificultat en alguna eliminatòria i també a la final que es va resoldre al tercer set, esta jove valenciana, amb només 14 anys d’edat, que ja ha aparegut a alguna final del Campionat autonòmic absolut, va proclamar-se campiona.

Sis campions d’Espanya, entre el circuit nacional de menors i el torneig de veterans, deixen el pàdel valencià en el més alt.

 

 

 

Categorías Pádel