»
»
»
»
»
PÀDEL | Immillorable resposta d’Alacant amb la presència del World Padel Tour

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PÀDEL | Immillorable resposta d’Alacant amb la presència del World Padel Tour

La ciutat d’Alacant va rebre la visita del World Padel Tour, que va vore com, des de dijous, les graderies del pavelló Pedro Ferrandiz van omplir-se d’una afició alacantina que ha vibrat amb l’espectacle del pàdel.

En la vessant esportiva, la parella número 1 del món, Fernando Belasteguín i Pablo Lima van derrotar a Paquito Navarro y Sanyo Gutiérrez. Després de dos finals consecutives al circuit sense presència de cap de les dos principals parelles del circuit, els numero 1 del mon van guanyar el primer set per 6-3.

A la segona mànega, la parella més carismàtica del circuit es refé i aconseguí emportar-se’l pel mateix resultat, un 3-6 que feia justicia al que estava veient-se sobre la pista i portà el deliri a la graderia, que pogué disfrutar d’un tercer i definitiu set que caigué de costat de la que, amb tres títols, ja és la millor parella de l’any.

A la final femenina, la parella de les bessones Mapi i Majo Sánchez-Alayeto aconseguiren una gran victòria que els consolida com a numero 1 al rànquing mundial.

Aprofitant la presència del World Padel Tour a Alacant, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana va organitzar unes jornades de tecnificació per als menors que van a disputar la propera setmana el Campionat d’Espanya a A Corunya. Els millors jugadors, entrenadors, nutricionistes i psicòlegs acudiren per a impartir el seu magisteri els jovens jugadors de pádel.

Categorías Pádel