»
»
»
»
»
PÀDEL | Els valencians Eduardo Alonso y Àlex Arroyo, campions d’Espanya cadets

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Els valencians Eduardo Alonso y Àlex Arroyo, campions d’Espanya cadets

Esta setmana s’ha celebrat a A Corunya el campionat d’Espanya de pàdel amb la participació de vora 80 jugadors amb fitxa de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana. De fet, fins a 66 parelles del torneig tenien participació valenciana.

Fins a quatre valencians han aconseguit el bitllet per a disputar les grans finals del torneig estatal. D’una banda tant Raül Peralta, aleví, com Marina Martínez Lobo, infantil, s’han proclamat subcampions d’Espanya. La gran alegria ens la han donat Edu Alonso, amb 16 anys, i Alex Arroyo, només 15, que han superat a la final a l’andalus Miguel Yanguas i al madrileny Iván Ramínez per un doble 6/3. Torneig impecable d’esta parella valenciana que, tot i la seua curta edat, ja han aparegut a les finals d’alguns torneigos organitzats per la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

Dos jugadors ja amb bagatge perquè, d’una banda, Àlex va ser campió del mon aleví a l’Argentina al 2013 i d’altra, Edu també va proclamar-se campió mundial, en este càs, per seleccions, al 2015 a Mèxic.

Es tracta de la punta del iceberg perquè fins a 10 parelles valencianes aconseguiren l’accés als quarts de final del Campionat d’Espanya. Es tracta dels alevins Nacho Moragues/Marco González i l’esmentat Raúl Peralta/Guillermo Collado, els benjamins Dani Moragues/Izan Ranera i Natalia Céspedes/Mireia Salvador, els infantils Marina Martínez Lobo/Lorena Rufo i José Román Martínez/David Serna i els cadets Edu Alonso/Alex Arroyo, brillants campions, David Martínez/Alejandro González , Javi Navarro/Alejandro Jiménez i Andrea Pérez/Ariadna Canellas.

Un gran èxit del pàdel valencià que ara espera la convocatòria de demà del selecionador nacional, Jon García, per al mundial de pàdel que es disputarà en unes setmanes a Màlaga.

 

,

Categorías Pádel