»
»
»
»
»
PÀDEL | Marina Martínez Lobo, Àlex Arroyo i Edu Alonso, campions del món de menors amb Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PÀDEL | Marina Martínez Lobo, Àlex Arroyo i Edu Alonso, campions del món de menors amb Espanya

Al llarg de la setmana s’ha disputat a Màlaga el Campionat del món de menors de pàdel amb èxit per a la selecció espanyola que ha fet doblet en aconseguir alçar-se amb el titol de campió tant en categoria masculina com femenina. I entre els jugadors seleccionats hi ha tres valencians: Marina Martínez Lobo de Novelda, Àlex Arroyo de Borbotó i Edu Alonso de València.

La competició, disputada a les pistes del Real Club El Candado, va ser un recital espanyol que va superar a les finals a la selecció d’Argentina després de desfer-se a les rondes prèvies de Brasil, Portugal, Estats Units i Gran Bretanya, en un torneig on cada eliminatòria constava d’un partit de jugadors sub12, altre de sub14 i, finalment, sub16.

A més d’esta competició per equips, es va disputar també, per primera volta, el torneig Open on també brillaren amb llum pròpia els jugadors valencians destacant per damunt de la resta l’alacantí Raül Peralta, qui, junt a Guillermo Collado, va arribar a la final infantil; tant com els propis Arroyo i Alonso, cadets, que també hi estigueren a la final encara que tampoc pugueren alçar-se amb el titol i es conformaren amb el subcampionat en caure per un doble 6/4 a la finalissima front el també espanyols Yanguas i Ramírez.

A més, la castellonenca Lidón Gallego va caure a les semifinals del mundial; Marina Martínez Lobo també va cedir a les semifinals a un durissim partit (7/5 al tercer set); Alba Galán va perdre a huitens de final; Marina Torres i Marina Ruíz va caure a quarts de final front a Manchón i Bonilla per 7/6 i 7/5. Siguieren algunos dels millors valencians destacats a esta onzena edició del Campionat del món de pàdel de menors.

Categorías Pádel