»
»
»
»
»
PÀDEL | Alacant es prepara per a rebre el Campionat d’Espanya absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Alacant es prepara per a rebre el Campionat d’Espanya absolut

El club Blupadel d’Alacant coronarà el proper 4 de Novembre a les millors parelles del pàdel espanyol amb la disputa de la XXXIII edició del Campionat d’Espanya absolut de l’especialitat.

S’espera la presència de les millors pales d’Espanya que amb posterioritat disputaràn a Estoril, Portugal, el Campionat D’Europa. Una gran cita per a una ciutat com Alacant que ja va mostrar el seu interes pel pàdel omplint el pavelló Pedro Ferrandiz, ara fa un mes, amb la disputa d’una prova del circuit mundial.

Serà una setmana plena de pàdel, des de l’inici de les preprevies, de les que huit parelles acompanyaràn altres huit per a conformar un quadre de 16 que disputaràn la fase prèvia del Campionat d’Espanya que donarà quatre llocs per al quadre final, de 32 parelles per al quadre masculí i de 16 per al femení i que té previst disputar les finals el dissabte 4 de Novembre.

Una cita que tots els jugadors i jugadores esperen amb impaciència perquè a més de poder coronar-se com a campions d’Espanya, el titol ve acompanyat per un premi de 1.570 € per a cada jugar que ho aconsegueixca.

Alacant, una província que plena tots els seus recintes tant per a proves del campionat autonòmic com en torneigos provincials, té esta destacada cita, la del Campionat d’Espanya que hui ha tancat les seues inscripcions.

Categorías Pádel