»
»
»
»
»
PÁDEL | Comença el Campionat d’Espanya absolut a Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÁDEL | Comença el Campionat d’Espanya absolut a Alacant

Este mati s’ha possat en marxa la XXXIII edició del Campionat d’Espanya absolut de pàdel.

La Federació espanyola ha triat la Comunitat Valenciana, en concret el Club Pádel Tron Arena d’Alacant, com a seu de la gran cita del pàdel espanyol.

Amb la disputa de la fase prèvia, la ciutat d’Alacant s’ompli amb els millors jugadors nacionals en un quadre femení on estàn les millors jugadores com ara les germanes bessones Sánchez Alayeto, que apareixen com a primeres caps de sèrie, o Marta Ortega i Ariana Sánchez, segones preclasificades i que ja hi estigueren a la capital alacantina amb motiu de la tecnificació que va organitzar la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació espanyola i World Padel Tour.

Pel que fa als xics, Alejandro Galán y Juani Mieres apareixen com a principals favorits mentre que el valencià Javi Rico, junt a Jorge Nieto, segons preclassificats no podràn aspirar més que a jugar els quarts de final perquè dijous tenen que marxar cap a Buenos Aires per a disputar la següent prova del circuit profesional.

Uns quadres plens de jugadors valencians, amb opcions de realitzar un gran campionat d’Espanya davant una afició alacantina que de segur té la possibilitat a les millors pales nacionals. Alacant es converteix, per una setmana, en el epicentre del pàdel valencià.

 

 

Categorías Pádel