»
»
»
»
»
PÀDEL | Confirmades les parelles que jugaràn el màster absolut de Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | Confirmades les parelles que jugaràn el màster absolut de Castelló

El cap de setmana del 15 al 17 de desembre es disputarà al club OKpadel de Castelló el màster absolut de pádel que organitza la Federació de la Comunitat Valenciana.

Els jugadors que han aconseguit colocar-se a la part alta del rànquing autonòmic ja han triat la parella amb la qual disputar este prestigiós torneig. Així, els germans Josete i Javi Rico, defensors del titol que guanyaren la temporada pasada, tornen a aparéixer com a primers caps de sèrie. Els seus majors rivals seràn els alacantins Miki Solbes i Christian Ramos. Estos quatre jugadors son habituals al circuit profesional, World Padel Tour.

Pel que fa a la categoria femenina, la parella formada per les valencianes Tamara Icardo i Lorena Figueres, de Gandia, buscaràn fer història aconseguint per segon any consecutiu guanyar tots els torneigos del circuit valencià encara que davant tindràn parelles tan competitives com la formada per l’eldenca Iris Donate i la requenense Arantxa Soriano, o les jovens Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo, de només 15 anys.

Este màster absolut es disputa pel sistema de competició de lligueta de cuatre parelles inicial, per a després els dos primers classificats disputar les semifinals.

Categorías Pádel