»
»
»
»
»
PÀDEL | La parella alacantina Christian Fuster i Miki Solbes s’apunten el primer torneig del circuit Or de 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PÀDEL | La parella alacantina Christian Fuster i Miki Solbes s’apunten el primer torneig del circuit Or de 2018

Amb un gran nivell de joc, va possar-se en marxa el Circuit Or de pàdel de la Comunitat Valenciana. Ho va fer a Burriana, on van plenar-se les seues instal·lacions per a vore les finals.

Els alacantins Christian Fuster i Miki Solbes va aconseguir tancar una setmana redona després de superar un quadre molt complicat on tingueren que deixar fòra de combat el liders del rànquing autonòmic, els germans Josete i Javi Rico en guanyar-los per un doble 6/4 en partit corresponent als quars de finals. En semifinals després de perdre el primer set 7/6 tingueren que remuntar anotant-se les altres dues mànegues per 6/1 i 7/6 en un emocionant encontre. A la final va trobar-se amb la parella revelació del pàdel valencià, els jovens Àlex Arroyo i Edu Alonso, als que van superar clarament per 6/3 i 6/0. Una gran victòria per a una parella que també ha decidit disputar junta el circuit mundial.

A la categoria femenina, amb les absències de les dos primeres parelles del rànquing de 2017, Lorena Figueres i Tamara Icardo i Arantxa Soriano i Iris Donate, dos habituals del World Pádel Tour com ara Andrea Medina i Idoia Martín ho aprofitaren per a aconseguir la victòria en un torneig perfecte on no van cedir un sòl set. Inapelable la seua superioritat, inclùs a la final on van superar Jessica Castelló i Marina Martínez per 6/4 6/3.

La propera cita d’este circuit Or del pàdel valencià serà del 5 al 11 de febrer a Alacant.

Categorías Pádel