»
»
»
»
»
PÀDEL | Comença la fase prèvia del World padel tour a Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PÀDEL | Comença la fase prèvia del World padel tour a Alacant

Ahir va conclure la fase preprevia masculina de l’Alacant Open de pàdel, prova que pertany al circuit mundial anomenat World Padel Tour. Fotografía: World Padel Tour.

Despres de superar tres rondes preprèvies l’alacantí Christian Ramos i el valencià Javi Rico van aconseguir plaça a la fase prèvia que hui dòna inici al Club de campo de Mutxamel, subseu del torneig que té la seua seu principal al centre de tecnificació o pavelló Pedro Ferrándiz.

En la fase preprevia femenina tindràn que buscar la classificació les parelles valencianes formades per Iris Donate i Arantxa Soriano i Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo. Pel seu bon rànquing ja tenen plaça guanyada per a la prèvia l’alacantina Idoia Martín i Estela Francés, que debutaran esta mateixa vesprada. Al quadre final esperen Tamara Icardo, la millor jugadora de la Comunitat Valenciana, i l’argentina amb residència a Calp, Nela Brito.

Pel que fa al quadre masculí, en la jornada de hui tindràn que disputar els seus partits l’argentí amb residència a València, Matias Nicoletti i Josete Rico, junt als jugadors que ahir van aconseguir el seu bitllet a la fase preprevia.

Els grans favorits, com ara Belasteguín i Lima o les bessones Sánchez Alayeto, no disputaran el seu primer partit fins la vesprada de dijous, als huitens de final d’este Alacant Open de pàdel.

 

Categorías Pádel