Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Josete Rico cau derrotat i no aconsegueix l’accés als vuitens de final

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PÀDEL | Josete Rico cau derrotat i no aconsegueix l’accés als vuitens de final

l jugador valencià Josete Rico, junt al seu company el murcià Víctor Ruíz, no han aconseguit mantenir la ratxa que portaven en els últims tornejos del World Padel Tour i han caigut en la primera ronda del quadre final enfront de Ramiro Moyano i Lucho Capra. Foto: WPT.

Després de dues competicions del WPT aconseguint mínim accedir als vuitens, amb els espectaculars quarts de final d’Alacant en la memòria, aquesta vegada no han sigut capaços de superar a una de les grans parelles del quadre masculí i que cada torneig estan donant més de si, l’argentí i número 18 del món, Ramiro Moyano, i el també argentí Lucho Capra, número 14.

El partit ha tingut dues cares molt diferents, en la primera màniga la dupla argentina ha hagut de suar de valent per a poder superar al valencià i el murcià, portant-li-la finalment en un competit tie-break. En la segona màniga, el factor mental ha sigut clau, i als espanyols sembla haver-los afectat la derrota del primer set i han comès més errors no forçats que els han impedit empatar el partit, acabant amb un 6-3.

Així doncs, el millor jugador de pádel de la Comunitat Valenciana, haurà d’esperar a la pròxima cita, que en aquest cas serà el Challenger de Madrid la setmana vinent, en la qual precisament els seus rivals d’avui seran la parella nombre 1. Josete Rico i Víctor Ruíz es veuran les cares en primera ronda amb Gerard Company i Rubén Rivera.

Categorías Pádel