»
»
»
»
»
PÀDEL | Definits els quadres del Torneig Ecomm Pàdel del Circuit Or Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Cartel Ecomm Pádel 2019
Miki Solbes, cuarto cabeza de serie e imagen del cartel del Ecomm Pádel 2019.

PÀDEL | Definits els quadres del Torneig Ecomm Pàdel del Circuit Or Autonòmic

Miki Solbes, cuarto cabeza de serie e imagen del cartel del Ecomm Pádel 2019.

El pròxim cap de setmana es disputa el Torneig Ecomm Pàdel, la tercera prova del Circuit Or de la Comunitat Valenciana. Un campionat que presenta un cartell de luxe i els quadres del qual ja han quedat definits després del sorteig que s’ha realitzat de totes les categories.

Primera categoria femenina

Les grans favorites per a fer-se amb el títol, Lorena Figueres i Tamara Icardo s’estrenaran el dissabte a les 16:00 hores contra Paula Albiñana i Carla Marset. Unes hores abans, a les 13:30 hores del migdia, Jessica Castelló i Anna Cortiles es mesuraran a Aroa Segura i Alejandra Sala.

Com a terceres favorites ens trobem a la parella World Padel Tour formada per Cristina Musial i Arantxa Soriano, qui debuta aquest any en el Circuit Or de la Comunitat Valenciana. També ho fan Celeste Paz i Iris Donate, augmentant així el nombre de pales de primer nivell.

Primera categoria masculina

Pel que respecta al quadre masculí, el torneig començarà demà a la nit encara que no serà fins al dissabte al matí quan surtin a pista els principals jugadors. Al migdia està previst el debut de Javi Rico i Christian Fuster i a això de les 13:30 ho faran Josete Rico i Víctor Ruíz.

Els tercers preclasificats són Christian Ramos i Salva Oria i com quarts caps de sèrie apareixen Miki Solbes, imatge del cartell del torneig, i Joseda Sánchez. Tots ells esperen rivals de la ronda de setzens de final. El diumenge 24 de març, a partir de les 10.30 hores del matí, vibrarem amb les semifinals i posteriors finals.

Categorías Pádel