Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | La parella nº1 del món cau eliminada en vuitens del World Pàdel Tour de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Agustín Tapia y Nacho Gadea World Pádel Valencia 2019
Agustín Tapia y Nacho Gadea celebran la victoria ante Sanyo Gutiérrez y Maxi Sánchez, números 1 del mundo.

PÀDEL | La parella nº1 del món cau eliminada en vuitens del World Pàdel Tour de València

Agustín Tapia y Nacho Gadea celebran la victoria ante Sanyo Gutiérrez y Maxi Sánchez, números 1 del mundo.

En el dia d’ahir, dijous 11 de juliol, la Fonteta va tornar a vibrar amb una nova jornada del WorldPàdel Tour de Valencia en la que Diego Ramos i Rafa Méndez van ser els primers a ficar el cap en quarts de final. Tenien un duel complicadíssim perquè enfront estaven el brasiler Marcelo Jardim i l’argentí Denis Perino que en la jornada de vuitens van donar la gran sorpresa en eliminar a Franco Stupaczuk i Mati Díaz.

Recordem que els argentins són els números 8 i 10 respectivament del circuit WPT. El xoc va estar molt igualat i es va decidir per petits detalls. Al final la balança es va decantar per la parella hispà-uruguaiana formada per Rafa Méndez, número 40 del rànquing, i Diego Ramos, el 42, amb un resultat de 6-3 / 6-4.

Diego Ramos i Rafa Méndez passen a quarts després de guanyar a Jardim i Perino.

Els segons a entrar en acció van ser Ale Galà i Pablo Lima, que estrenen parella en aquesta edició del WPT València després de la separació de la parella número 1 del món durant molt de temps: Bela-Lima. Es mesuraven a Ernesto Moreno i Gonzalo Rubio, als qui van deixar enrere en vuitens, després d’un espectacular doble tie-*break (7-6 / 7-6) a Ruíz i Piñeiro.

El primer set va caure del costat de la dupla hispà-brasilera. Galà, número 7 del món i Lima, el 5, es van apuntar el primer episodi per un contundent 6-2, sense donar la mínima opció d’entrar en el partit a Moreno i Rubio. El segon set va ser un altre cantar. Els espanyols es van mostrar més segurs i van estrènyer més el marcador fins al final. Però els hispà-brasilers van acabar derrotant-los 6-4 i passant a quarts de final.

Ale Galà i Pablo Lima van fer el propi davant Moreno i Rubio.

La parella número 2 actualment, formada pels andalusos “Paquito” Navarro i Juan Lebrón serien els tercers a entrar en lliça. Davant Pablo Lijo i Álvaro Cepero, que van haver de suar de valent per a accedir a vuitens en un partit a tres sets enfront de Martínez i Marcos (7-6 / 3-6 / 2-6).

La primera manga va transcórrer pels llits d’una tremenda igualtat, mantenint el seu servei totes dues parelles fins al dotzè joc, valent el “break”perquè Navarro i Lebrón s’apuntessin el primer set per 7-5 en poc més de quaranta-cinc minuts de joc. No va ocórrer el mateix en la segona màniga. Navarro i Lebrón van començar guanyant el seu servei i trencant el dels seus rivals per a confirmar el trencament amb un 3-0 que encarrilava el partit. A partir d’aquí, bufar i fer ampolles per a la piconadora “sevillà-gaditana”, que va certificar el seu passe a quarts amb un 6-3.

“Paquito” Navarro i Juan Lebrón, parella nº2 del món, van superar a Lijo i Cepero.

Dur i igualadísimo es presentava l’enfrontament entre Uri Botello-Javi Ruíz i Federico Chingotto-Juan Tello. Les dues parelles ja han jugat semifinals aquest any i volien repetir. Un “break”en el moment precís va decidir el primer set que va acabar en 6-4 a favor de la parella argentina. No va haver-hi trencaments en el segon capítol i això ho va portar al tie-*break, que va tornar a caure del costat de Tello i Chingotto, que compren el seu bitllet cap a quarts de final.

Els habituals ja per aquestes lides Agustín Gómez Silingo-Tito Allemandi s’enfrontaven al brasiler Lucas Bergamini i Lucas Campagnolo. Però per a res va ser un camí de roses perquè el partit es va anar als tres sets. Van guanyar el primer Bergamini i Campagnolo per 3-6, però Silingo i Allemandi van estrènyer els punys per a donar-li la volta a un xoc que se’ls havia complicat moltíssim guanyant els dos següents per 6-3 i 6-4 en una batalla èpica.

Federicho Chingotto i Juan Tello van vèncer a Botello i Ruíz.

Una de les sorpreses de la jornada va arribar de la mà de Javi Garrido i Martín Di Nenno, que es van desfer en dos mangues de la veterana parella argentina Miguel Lamperti-Juani Mieres, que tornaven a formar dupla. Potser la falta de rodatge dels argentins va ser el que van aprofitar Garrido i Di Nenno per a sembrar els dubtes en els seus rivals.

Van encarrilar molt bé el primer set amb un joc molt sòlid i sense pràcticament errors no forçats per a acabar anotant-l’hi per un còmode 6-3. Això no els va fer relaxar-se i Lamperti-Mieres no trobaven la forma de trencar el servei dels seus opositors. La lesió en el bessó dret de Juani Mieres i el break a favor de Garrido-Di Nenno va deixar el set vist per a sentència, liquidant-lo per 6-4 i accedint així per la porta gran als quarts de final.

Javi Garrido i Martín Di Nenno donen la sorpresa derrotant a Lamperti i Mieres.

Maxi Grabiel i Aday Santana es tenien a veure les cares amb Lucho Capra i Cristian Gutiérrez. Els jocs anaven caient del costat del servei fins que Grabiel i Santana van poder fer-se amb el dels argentins. Això seria crucial per a apuntar-se el primer per 6-3 la dupla argentí-canària. Van encarrilar també el segon, però Capra i Gutiérrez es van reposar perfectament per a aconseguir tancar el set amb remuntada i certificant-lo en el tie-break (6-7). Les espases en tot l’alt per al definitiu tercer capítol. La línia ascendent en el joc i en l’aspecte físic dels argentins va ser decisiva per a tancar el set i el partit amb un clar 6-2.

L’últim partit de la jornada ens anava a oferir la sorpresa del dia i potser del torneig. La parella número 1 del rànquing Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez han estat baixats per una de les sensacions del moment, Agustín Tapia i el seu company, l’espanyol Nacho Gadea.

Luchi Cara i Cristian Gutiérrez van tombar a Maxi Grabiel i Aday Santana.

Una parella que semblava invencible en l’arrencada de la temporada està començant a flaquejar en aquests últims tornejos. Però només amb això no se’ls guanya. Tàpia i Gadez van brodar el pàdel. Un pàdel segur i efectiu, a l’una que espectacular per moments. Això i una motivació per enfrontar-se als números 1 va ser una mescla explosiva que va determinar el passi a quarts de la jove parella.

Encara que van arrencar amb break a favor dels “top 1”, Tàpia i Gadea es van reposar meravellosament enllaçant diversos trencaments i portant el primer set al 6-3. Amb la parella argentina contra les cordes era el moment d’estrènyer-los i així ho va fer el corró Tàpia-Gadea. Sense fissures i molt segurs de si mateixos en cada cop a pesar el break res més començar el set. Els dubtes de Gutiérrez i Sánchez es van anar engrandint amb el pas dels minuts i Tàpia-Gadea li van donar de nou la volta al marcador, per a guanyar la segona pispa per 6-4 davant el deliri d’un públic de la Fonteta rendit als seus peus.

Els nº1 del món, Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez, van perdre davant Agustín Tapia i Nacho Gadea.

Categorías Pádel